Mutasd

>> Szerviz2009-12-27

Új akku-t kellet vennem, mert a régi (3 hónapos Exide) megadta magát, mértem töltést rendben, fogyasztást alap helyzetben rendben. Úgy tűnik csak az aksi lehetett de azért ez gáz......mindegy kapott egy spirálcellás Exide Maxxima DC 900 ezzel a lemerülést is birnia kell. :-)

 
>> Szerviz2009-12-03

Airbag hiba megoldva, modul cserével sikerült orvosolni, Trencsikéktől szereztem, nagyon rendesek voltak.

Mondjuk az alfadiag még mindíg nem látja az airbag vezérlőt........

 
>> Szerviz2009-11-16

Elvittem az autót Csörihez egy általános átvizsgálásra és olajcserére (selenia racing), illetve még pár apróságot megcsinálni. A végeredmény kicsit felemás lett. A jó hír az, hogy az autó műszakilag egyben van, csak pár apró hiányosságot fedeztünk fel:
• Az első gumik belső fele lenyalódott (18" felnik :-) remélem egy állítás megoldja a gondot, de új gumikat kell vennem ez nem olcsó mulatság.
• Továbbá a légzsák hibát nem sikerült kiolvasni, konkrétan a műszer nem látta a kocsi légzsákrendszerét sem, ez gondot jelenthet.
Más gond nincs, így tartva az ütemtervet a következő nagyobb munka nyáron lesz a műszaki vizsga előtt mely a vezérlés cseréjét, illetve a vizsgafelkészítést biztosan felöleli.

 
>> Szerviz2009-10-22

Visszakerült a gyári katalizátor a kocsi alá, jóval halkabb lett, amit sajnálok :-) , viszont a menetteljesítményeken nem érezhető a változás, de legalább a mélygarázsban most már nem kapcsol be állandóan a CO2 riasztó, ha beindítom az autót :-))))

 
>> Autóápolás2009-10-18

Azért, hogy még inkább magaménak érezzem az autót, elvittem krisz33-hoz aki egy kis "kozmetikát" hajtott végre az autón, így már hozza az elvárt külsőt.....haza felé az M0 találkoztam egy kb.90-es évjáratú Prosche carrera 4-sel, kicsit meghajtottuk a kocsikat, végig együtt mentünk majd az M3-nál szétváltak útjaink villantással köszöntünk el. A srác csak nézett, hogy nem tud egy Alfát lerázni, sőt........barátaim ez a kocsi nagyon megy!!!! :-)))))))))))