Tagok >> Hardy >> 159 Fekete Párduc 2.0 Novitec

 - főkép

Blog

2022-01-14
Az utolsó blog. Elment.

Sajnos elváltak útjaink. Nagyon sajnáltam mert hozzámnőtt. Nem gondoltam volna hogy ennyire gyorsan elmegy. Este meghírdettem reggel el is vitték. Most nézelődők. Giulia vagy Stelvio amit szeretnék. Tovább »

2021-11-26
Kötelező és nagyszerviz 291405 Km

Várpalotán volt ismét mert eljött a nagyszerviz ideje. Soká nem kellett nélkülöznöm hamar elkészült. Gyorsan és precízen mint mindig. Ami cserélve lett: Olaj és olajszűrő légszűrő pollenszűrő gázolajszűrő vezérlés vízpumpa és a hosszbordásszíj. Valaki jól fog járni vele mert lassan eljön az eladás Tovább »

2021-09-12
Lengőkar

Kicsit kopogott a jobb eleje. Csőri átnézte és egy jobb felső lengőkar meg egy jobb hátsó stabpálca lett cserélve. Tovább »

2021-07-28
Kormányzár TEG hiba

A járművédelmi rendszer hiba ikon jelent meg és nem működött a kormányzár. Aztán kicsit beleástam magam a dologba. A kulcs kivételét megakadályozó retesz nem működött és a kormányzárat is az vezérli. Tehát tönkrement a kulcsot fogadó egység. De egyszerűen orvosolható. Másik egységet kell venni a kis Tovább »

2021-06-09
Gumizás és felni festése

Végre le lettek festve a felnik. Mivel senki nem vállal felni festést így házilag álltunk neki. Kapott egy epoxi réteget aztán szórógitt utána csiszolás festés és lakk. Előtte homokszórva lett. Meg mivel a gumik elkoptak lett véve 4 új Continental Premiumcontact 6 a gyári méretben. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Fekete Párduc 2.0 Novitec
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2011
  • Színe:Nero
  • Jellemzők:
    Piritu autója volt születése óta, aki nagyon vigyázott rá és nagy becsben tartotta. Szinte mintha gyári autót vettem volna.
  • Extrák:
    A gyári extrák itt: http://alfaamore.hu/tagok/Piritu/autok/7611/blog/28710

    A gyári Distinctive kivitelen felül még:
    - fekete bőr belső "Tibet bőr"
    - ülésfűtés
    - piros varrású kormány, váltógomb, kézifékkar
    - TI küszöb, pedálok
    - Novitec hátsó szárny
    - Novitec első toldat
    - Novitec box
    - tolatóradar
    - belülről nyitható csomagtérajtó



Fotóalbum