Mutasd

>> Szerviz2012-04-06

Mint korábban említettem a gumiharangom elég rövid életűre sikeredett. Míg az eredeti kibírt 12 évet addig az új csak 3 hónapot /kb./ Mivel nem tudom mikor adta meg magát. Csak kerékcserénél vettem észre. Csöri kicserélte, ráadásul garanciába. Életembe először volt ilyen, hogy egy alkatrészt garanciába cseréljenek, ráadásul nem is kellett szólni, hanem magától ajánlotta fel. Pedig aztán Ő annyira tehetett róla mint itt bárki más. Nem hiába mondom mindig, hogy jó pár helyen megfordultam már, de ehhez hasonló szervizet még nem találtam.
Mert ígérgetni tudnak, hogy nekik ennyi meg ennyi garancia van de ha érvényesíteni akarod akkor jönnek a kifogások.
-Pl. önindító megcsinál autóra felszerel Hollandiába tgk. nem indul, ami kb a 10. indítás a javítás óta. Több 100 € a javítás. Itthon válasz: a garancia külföldre nem érvényes. Könyörgöm egy nemzetközi fuvarozást végző járműről beszélünk, amit jól tudtak a javításkor., és sorolhatnám jó sokáig.-
Futóművet is átnézte, minden rendben, illetve lassan -de szerintem gyorsan lesz- hátsó lengéscsillapító csere. Mindig átnézetem mert itt az Amoren azt mondják, hogy az Alfának iszonyúan rossz, illetve szervizigényes a futóműve, és benne van a bogár a fülembe.
Nem tudom, 160000 Km. stabrúd, 190000 Km felső lengőkar, meg kutyacsont. Most 234000 van benne. Mi lenne ha nem lenne szervizigényes, vagy mit szóljon az Öcsém aki a pár éves BMW-be amibe 70000 Km van már az egész első, és hátsó futóművet kicserélte kompletten.
Visszatérve a szervizhez, meg lett javítva a mások által tönkretett olajleeresztő csavar is, amit már korábban is említettem.