Mutasd

>> Tuning és extra2013-09-01

Sikerült szereznem bontott QV fékeket, a nyergeket lefestettem a tárcsák jó állapotban voltak így csak felszabályoztattam illetve beszerelésnél kapott új fékbetéteket illetve fékcsöveket, és az eredmény.... sokkal jobb, pedig még nincs is összekopva! Sokkal de sokkal jobb! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
>> Tuning és extra2013-06-16

Hát ott kezdeném,hogy mint mindig most is Alexandrótól sikerült beszereznem minden olyan alkatrészt amire szügségem volt! Az elején arra gondoltam lecserélek pár műanyagot és kész. A két Á oszlopon (elöregedés miatt) illetve a jobb hátsó(össze volt karistolva) volt a fő probléma! Ekkor jött az ötlet:-) mi lenne ha olyan színüre festenék minden ablakot körülvevő műanyagot mint amilyen színű a bőr, nem is gondolkoztam sokáig és már rendeltem is mindent! Hát nem volt egy gyors menet mindent kicserélni,de hála Zsé145 barátomnak sikerült Alfacity elötti csütörtök este 10-re elkészülni!

 
>> Egyéb2013-03-13

Ma vettem meg a defektjavító készletet amit először a Mitoban láttam és már ott nagyon megtetszett, nem is gondolkoztam sokat mikor itt láttam egy eladó darabot amire rögtön le is csaptam:-)! Nagyon jó és szép állapotban van,szerintem nem is volt használva és remélhetőleg nem is lesz:-)!

 
>> Egyéb2013-03-11

Szombaton végre eljött annak az ideje,hogy beszereljük barátom segítségével "Zsé145" az új középkonzolt amit már egy ideje lefestettem:-)