Mutasd

>> Tuning és extra2011-12-10

Megtanultunk angolul :) Eddig hollandul próbált velem kommunikálni a drága de nem értettem. Viszont rendeltem a veszprémi szakszervíztől 1 telepítő cd-t, és most már érthetően beszél a kicsike :) Már csak arra kéne rájönnöm, hogyan fogadja el a hanghívást, mert a "call"-ra reagál, viszont a rögzített hangcimkét még mindig nem érti,.....

 
>> Szerviz2011-07-01

Klíma kondenzátor csere. Szerencsére a használt autó garancia működött, kicsit későn utaltak, de minden ok volt. Most már nem köhög :)

 
>> Egyéb2011-06-09

Azt mongja a klíma hogy : khhhkhhhhh ........ Tanult kollégám a hasonló szituációkban szokta mondani, miafaszmiafaszmiafasz?
Szerencsére egy jóbarát hűtésfűtéssel foglalkozik elvittem vákuum, kontrasztanyag, s kiderül, cserélni kell a klímakondenzátort. 38 e huf nettó :I
Namost namost kiderül mit ér a fél év teljes körű használtautó garancia amit a Ford Hoványtól kaptam :) árajánlatot elküldtem a cégnek, a bibi hogy az összes szervíz Pest és Pesttől keletre van. Remélem engedik itt megcsináltatni.
Más. Kis Fiestámat leadtam autóbontóba, 20 e huf-ot kaptam érte. Majdenem elbőgtem magam ááááááááá hiszen kiszolgált és működöképes volt. Nade, ki is kell ám vonatni a forgalomból, bontási engedély a bontónak képeket csinálni regisztrálni 888 helyen meg szkennelni meg " nemolyanegyszerűezmint ahogyelteccik képzelni" és akkor utánna okmányiroda ahol meg időpontot kapok, nemcsak úgy bemegyek, az snassz volna. Legalább egy hét várakozás........ saddig nem tudom intézni persze a kötelező bónuszát.
Így estére megbontottam a második söröm, megköszöntem a JóIstennek hogy egészségben és ép elmével megtartott a holnapnak, megmelegítettem a spáros lazannyám és mivel Kedvesem barátnőzik lefeküdtem aludni........

 
>> Egyéb2011-06-06

megvan !!!! hhaahhahahaa
A középső panelről kell állítani, a fene se gondolta, van 1 kis "trip" gomb ott lehet mindenféle beállításokat eszközölni, többek között a dátumot és az időt is.

Most már csak a nyelvet kell belőnöm, nem értem mit mond a kihangosító és a navi.
Asszem hollandusul nyomja, de valami setup cd-t kér, hogy át tudjam állítani.....
ismét fórum :)

 
>> Egyéb2011-06-04

ááááá :) még mindig nemjutottam el odáig, hogy beállítsam az órát és a dátumot. kellene szereznem egy magyar nyelvű használati utasítást. A navi meg azt mondja : ándörbrék... ... he?
Viszont megtanultamkezelni a gyári kihangosítót. Be kelle raknia sim kártyám a kialakított helyre és már tudok is tlefonálni.
Kicsit kényelmetlen, állanóan kiszedegetni a telóból, de majd kerese rá vmi okosságot.....asszem fórumoznom kell kicsit

 
>> Egyéb2011-05-21

Megjöttem, elhoztam Vass Attitól :) első tankolás...
60 L .... 65......70..... 71...... 72... ( na itt lehajoltam és alánéztem. JézusMáriaSzentJózsef, lyukas a tank? ennyire beleválasztottam :O ???!!!! ) 75L megállt. huh. Anyám .......... 70 L tank de hova tűnt még majd 5 L.... igen szomjas lehetett.
Borzasztó sok kütyü van bennt, na mindegy majd megszokom. A klíma gyengén fúj, visszamentem a kereskedésbe feltöltötték, működik. Öröm és bódocsgág, szegedi városnézés után irány haza. ( nem akarok kiszállni belőle :)

 
>> Szerviz2011-05-11

5. szervíz Ford Hovány -Szeged. Dél Fro-ból Dél Mo-ba :)
Olaj, olajszűrő, vezérműszíj, vízszivattyú, új aksi

 
>> Szerviz2010-07-15

4. szervíz ugyanott

 
>> Szerviz2010-02-01

3. szervíz ugyanott.

 
>> Szerviz2009-06-28

2 szervíz ismét szervízkönyv szerint ugyanott 2009/06/28
nem hangzik rosszul, az első 2008/05/11 -ben volt...... e szerint nem sokat használták