Giulia Q - főkép

Blog

2024-05-02
felni görgőzés

A jobb első kerék az új gumival 90 km/h-nál vibrációt okozott. Ekkor tudatosult bennem, hogy a régi gumival is megvolt ez, csak 160-nál. Elvittem görgőztetni. Két benyomódás is volt a felnin egymással szemben. Egy nagy tojás volt a belső oldala. Javítható volt, most szépen fut. Tovább »

2024-04-30
állapot felmérés, mosás

Gumicsere alkalmával megnéztem az autót alulról. A splitter karcolásai gyarapodtak. Az elején lévő karcok gyanítom nyitott állapotában keletkeztek. Meglepődtem a bal oldali katalizátor sérülésén. Az is leért valahol, fura. Hátsó lökhárító rései és az alsó borítás tele apró kaviccsal. Első lökhár Tovább »

2024-04-29
gumicsere

Eljött a gumicsere ideje. A csomagtartó csak egy gumi befogadására alkalmas, a többit az utastérbe, a lehajtható hátsó ülésre kellett betenni. Legalább valahogy befért :) A kerekeket magam szereltem le. Döbbenten láttam az állapotukat. Erre mondják, hogy ki van fizetve. Ez az utolsó túra hozadé Tovább »

2024-04-11
Felfedező túra

Kihasználtam a száraz meleg áprilisi időt és elvittem a Q-t egy szlovákiai túrára a gyári szerelésű, kopáshatáron lévő gumi utolsó tizedmillimétereinek elmorzsolásához.. Emellett egy olyan útvonalat is szerettem volna találni, amely összeköti a korábbi bevált helyszíneket a márciusban felfedezettel Tovább »

2024-03-20
Mini túra

Székesfehérváron volt programom és úgy alakultak a dolgok, hogy a Q-val tudtam menni. Az autópályákat ezúttal elkerültem. Kellett valami izgalmasabb útvonal. Reméltem, elég meleg lesz a Pirelliknek, de sajnos odafelé 8-9 fok kevésnek bizonyult. Be kellett érnem egy szolid tempós Bátaszék - Bonyhád Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum