Mutasd

>> Szerviz2022-01-06

Jobb első ajtózárszerkezet csere. Hidegben nem akart a központi zár mindig nyitni, csak ha kulccsal nyitottam azon az oldalon. Így hogy szorult még legutóbb valami össze is akadt benne és inkább lecseréltem. Zárt ajtónál kellett a kárpitot leszerelni, kicsit kifeszíteni hogy hozzaférjek mert se kulccsal nem tudtam már elfordítani sem kilincsel nyitni. Aztán miután hozzafértem kinyitottam az ajtót, onnantól a csere már könnyű volt. A csere darab szépen működik.

Volt még aztán elmaradás, az évekkel ezelőtti zár cseréknél a csomi és tank zár a régi volt, így hogy egy kulcsos legyen ez is megtörtént.

Hátsó ablaktörlő nem működött rendesen, körülbelül 1/5 gyorsasággal törölt hátul. Kiszedtem megtakaríttam az érintkezőjét és működik.

Kormány felső részére került egy kis piros gumicsík.

Csomagtartó beázással is foglalkoztam, még ilyen szemerkélős időben is jött be víz. Kéder gumi száraz, így a zsanerokat eloldottam majd újból most már mind a két zsanért letömíttem. Sokkal jobb lett, de nem tökéletes. 2 l vízzel leöntve a teteje, a flakon kiürítése után jelent meg pár csepp bent. Ezt körülbelül olyan vízmennnyiség volt mint egy autómosás, úgy hogy majd esőben kiderül mennyire ázik be.
Több ötletem nincs egyenlőre hogy hol jöhet be még a víz.
Szerencsére a későbbiekben garázsban fog állni, de attól még persze nem jó ha továbbra is beszívárog egy kevéske víz.