Mutasd

>> Esemény2019-03-13

Március 12. - Sikeres műszaki
Reggel 10re vittem elő műszakiztatni, kora délutánra már levizsgázott.
Kettő probléma volt, az egyik hogy a bal oldali fényszórómat feljebb kellett állítani, a jobboldalihoz. A második a nívó pálca ahol becsatlakozik a motor blokkba, cseréljek tömítést mert szivárog.
Elmentem az alkatrész boltba, készleten nem volt, a minimum rendelhető 5 db, és db-ja is egy ezres, de nekem egyből kellett volna hogy tudjam vissza vinni műszakira.
Otthon csak szakadt volt, aztán mikor ki szedtem ezt a tömítést, láttam hogy nincs szakadás, valószínűleg inkább csak már összement, úgy hogy meg takarítottam mindent, a tömítést meg pasztáztam.
Vissza vittem, újra át nézték, nyúzópad stb, de ez már az élesbe ment, de a CO2 nem volt most jó. Pedig még elő műszakin teljesen rendben volt még a vizsgabiztost idézve, "hát ez nagyon jó". - aztán utána mégsem.
Na aztán kB egy 5.000es fordulaton pörgették körülbelül 2 percen keresztül, a venti már dolgozott, úgy ha szabadott ha nem, oda is mentem meglesni a vízhőt, de nem ment fel 92°C fölé.
Utána már jó volt újra a CO2.
Úgy hogy így a kicsike hibák javítása után, ismét kapott 2 évet. ;-)
Műszaki ára : 22.500,-

U.i.: 2 nappal előtte még világított a légzsák lámpa, de egy cartárs kitörölte nekem a hibát. Csak megjegyezte a vezérlő hogy a légzsák visszajelő lámpa valamikor kontakt hibás volt.