147 1,9 jtdm - főkép

Blog

2018-12-31
MAsterturbo

A teljesen felújított, garis turbó a kipuf oldalon tolta kifele az olajat... Visszavittem gariba cserélték. Még szép... 3 napot és kB 800 kmet ment.... Azóta elment megint egy 1000est most már sehol semmi olaj... És nem is fogy mint ahogy a dpfes korszakban sem evett egy milit se cserétől cseréig Tovább »

2018-12-16
Egy korszak vége...

Túl van a kocsi a turbó teljes felújításán, 1 év vagy 15.000 km garis, illetve ha az olajcserére is hozzájuk viszem újabb egy év vagy 15000 gari ha mindig ők cserélik akkor örök élet... Viszont a turbó halál oka érdekesebb valamit kapott a kipuf oldalról, ami valszeg a geometriai egy leválló darab Tovább »

2018-11-25
Kis matek...

Miután lélekben felkészítettem magamat az első komolyabb költségű szervízre ezen a dieselen végiggondoltam, h igazából eddig egyszer hagyott cserben(féltengely törés Visegrádon)és igazából mindene hibátlan vagy mert én felújítottam, vagy mert előző tulaja cserélte. Kicsit mérlegeltem, hogy vajon me Tovább »

2018-11-25
Levegőcső csere

Elgyengült a régi levegőcső a szokásos helyen. A cseréje kis megbontással(fél autó alul felül igazából csak a motorvédőt, coolercsövet, légbeömlőt, a légszűrőházról azt mittoménmit, akksit és akksitálcát kell kiszedni) plusz célszerszámokkal,( de tényleg minden is van nálam, lassan tényleg nyithat Tovább »

2018-10-20
Felniőrület levelet 99999

Nyáron behoztam egy piros Q2est magamnak amivel jött egy szett blackline és egy szett Q2es felni. Mivel nem volt elég 7szett alu ezért vettem még egy szett 17' Ducati corset is csak biztos ami tuti... Hibátlanok karcmentesek és nagyon szépek... Így most már van 17'es blackline amihez kell ugyan egy Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1,9 jtdm
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Sötét kék
  • Jellemzők:
    150 le 5 ajtós
    Törésmentes. Gyári fényezés.
    Valós kilométer (Dél Pesti alfa márkaszervízbe lekérdezett szervíztörténet)
    Örvénycsappantyúk eltávolítva. Egyébként teljesen gyári. Dpf egr köszönik jól vannak.
  • Extrák:
    Bose gyári mélynyomóval.
    Króm tükrök.
    Ti Toora 17 alu. A gyári 16 a téli.
    Nagy nehezen Ti ülésszett! Beépítés alatt...
    Tempomat.
    Esőszenzor.
    Tolatóradar.
    Egyébként a szokásos.

Fotóalbum