Mutasd

>> Esemény2019-11-01

Megbeszéltük az átvétel időpontját: 10.30(10.29-én került rá a kerámia védelem). szerda,11:30. Hosszú volt a várakozási idő, de a munka mellett nem volt időm számolni a napokat vissza, egészen addig, amíg a pontos dátumot meg nem tudtam, onnantól viszont nehezen tudtam másra koncentrálni.
Megérkeztünk. Szóltak, hogy elő van készítve Giulia az átadásra, nézzük át együtt, hogy minden stimmel-e. Hamar kiderült, hogy nagy a baj: nincsenek váltófülek. Abban a pillanatban azt hittem, hogy felrobbanok. Egyeztessük a megrendelést: nálam szerepel, a szalonnál nem. Köztünk van a flottakezelő, náluk van a hiba. Telefon, ellenőrzés,visszahívás: valóban ők hibáztak,jelezték, hogy mivel nem azt kaptam, amit kértem, nem vagyok köteles átvenni az autót, ha mégis úgy döntök, hogy kérem,akkor egyeztessünk a kompenzálásról...10 perc tanácskozás, mi legyen? Asszony azt mondta, hogy rendeljük meg újra, mert tudja, hogy mennyire szerettem volna a füleket. Igen, csak amikor több mint 4 hónap után ott állsz mellette és vihetnéd haza, nehéz ezt kimondani. Mivel minden más úgy nézett ki, ahogy elképzeltem, hamar összegyűjtöttem(inkább kitaláltam) érveket, hogy miért nem olyan fontos a váltófül (amiért eddig meg voltam őrülve)., majd hívtam a flottakezelőt. Az ajánlat több mint korrekt volt, én pedig elfogadtam. Most biztos sokan gondoljátok magatokban, hogy nem vagyok normális, rossz döntést hoztam. Könnyen lehet, majd kiderül :) Viszont én az a típus vagyok, aki ha meghoz egy döntést, már nem agyal rajta később, hogy mi lett volna ha...így elkezdtük az átvételt.

Nagyon kedvesen, részletesen elmondtak mindent az autóról (amit ennyi idő alatt lehet). Még pár aláírás, nyílik a garázs..el sem hiszem, benne ülünk, megyünk haza! Vagyis először a kútra tankolni. 3 km alatt 5x írta ki, hogy zavarja valami a radart elől..olvastam már itt pár embernél: a rendszámtábla kerete szokta a problémát okozni. Visszagurultunk, 5 perccel később már jöttünk is ki, keret nélkül, nem először találkoztak a srácok ezzel a problémával.

Milyen volt az út haza? ÁLOM :) szakadó eső, hatalmas forgalom, sok hülye az úton, de semmi sem zavart! 2,5 órával később frissebben szálltam ki belőle, mint ahogy beültem és azt kívántam, hogy bárcsak ne kéne még kiszállni :)