Mutasd

>> Egyéb2019-11-20

Nem ígérem hogy most fogom megírni az érdemi összefoglalót, de röviden leírom az eddigi tapasztalataimat:

- A kormány közvetlensége, a futómű és a váltó parádés. Ugyan a gumi nekem is pattog,mint mindenkinek, de kit érdekel? :) Egyelőre jól megvagyok a fülek nélkül, így szoktam meg,nem hiányzik. Persze ha lenne, biztosan játszanék vele és mindenkinek azt tanácsolom, hogy rendeljen és kapja is meg, ne úgy mint én :D
-A teljesítményével is maximálisan meg vagyok elégedve, sőt fordulaton a hangján is hallatszik, hogy ez bizony egy Alfa (persze,a helyén kell kezelni, de nekem tetszik)
Ha szeretném akkor csak csendben suhan, pihentet és gyorsan elvisz a célállomásra, viszont ha nem ezt igénylem, akkor egy izgága dög :)

- Hogy van-e valami, ami nem tetszik? Van: a gázreakciót lassúnak találom illetve a sokak által említett ülőlap az amit kicsit kevésnek érzek. Normál használatban rettentően kényelmes, tökéletes pozíciót tudok beállítani rajta, viszont amikor egy kicsit tempósabban haladok, nem tart eléggé. Ha most rendelném, biztosan kérném a Veloce üléseket.

Ezt a két apróságot leszámítva minden szuper,ahogy G-MANN mondaná: álom :) és tényleg az!

Csak 3 hete van meg, de már nem emlékszem arra az időszakra, amikor azt mondtam, hogy sedant és automatát soha. Most ez a mondás: sedant simán, manuálisat soha többet, kivéve ha régi Alfa az alany :)

Km: 1111