Mutasd

>> Esemény2009-04-09

Pénteken bekövetkezett a rémálom...
Délután 3-kor elindultunk Orosházáról Esztergomba Hédivel és RB-vel...tele izgalommal és kalandvággyal.
"Végre én is eljutok Egomba amiről már annyit hallottam!"Élveztem minden egyes kanyart,igazi örömautózás volt...
Sajnos örömöm nem tartott sokáig...a szentesi körforgalomban visszatettem 2-be,majd mikor felengedtem a kuplungot elkezdett rángatózni az autó.Nem tudtam mire vélni a dolgot.Onnan kezdve 2000-es fordulat alatt ezt csinálta fölötte viszont mintha semmi sem történt volna.
Felértünk az autópályára...140-es tempó és semmi gond.
Kecskemétnél megálltunk egy kis pihenőre.
Felnyitottam a motorháztetőt...a motor egyenetlenül járt,rángatózott a kipufógó belseje koromfekete volt a kipufogógáz pedig benzinszagú.
A szívem összeszorult,tudtam,h innen nincs tovább... RB-nek hála be tudtuk vinni egy zárt,őrzött telephelyre.
Nem a kitörő érzéseimről vagyok híres,de a könnyeimmel küzdöttem miközben átpakoltam a cuccaim RB autójába...egy darabot hagytam ott magamból...
Pesten csatlakozott hozzánk Hiran Esztergom szélén pedig bevártuk Bianco-t is.A szálláson Gábor már nagyon várt minket.Így már teljes volt a viharsarki csapat...legalábbis létszámban...autóban egy mínusz.
A szombati tali igazán jól sikerült hála a szervezők kiváló munkájának.Igazi családias hangulat jellemezte a napot és ragyogó jó idő volt.
Sajnos este Bianco-nak mennie kellett így Ő már nem tudott részt venni az esti vacsorán ahol összejött egy jó kis Alfás társaság aminek a végeredménye "szaftos,zsíros sült csülök" evésben:Hiran-Baxy 0-1.Vacsora után jót beszélgettünk majd visszavonultunk a szállásra ahol hajnalig folytattuk az iszogatást.
Másnap kissé gyűrött arccal ébredt a csapat.Reggeli,pakolás majd irány haza...
Pestig Hiran vitt onnan pedig ismét RB
Időközben Bianco és Hari elindult Csabáról,hogy ha kell hazahúzzuk az Alfám.Hari úgy ítélte meg,hogy lábon is hazajöhet az autó ami némi bizakodásra adott okot.80-as tempóval egy örökkévalóságnak tűnt mire Újkígyósra értünk,de így is legalább 20 litert fogyasztott.A katalizátort persze tönkretette a sok benzin amit kapott,de úgyis tervben volt,hogy eltávolítom.
Hétfőn jött a feketeleves mikor Hari közölte,hogy valószínűleg computer és lambdaszonda csere lesz.Sajnos egy darabig állni fog a kicsikém :(
Hirantól vigaszdíjként megkaptam a találkozó matricáját...köszi Hiran!!!
Szeretném megköszönni HÉDINEK,HIRANNAK,BIANCOnak,RB-nek és GÁBORnak a vígasztaló szavakat,hogy nem hagyták,hogy teljesen beárnyékolja a találkozót ez a nemvárt esemény.Megmutatták,hogy igazi jó barátok nemcsak jóban,rosszban is...
Külön köszönet RBnek Bianconak és Harinak,hogy segítettek hazajuttatni a gépet!