Mutasd

>> Esemény2020-06-12

Nos egy ideje kerestem 159 SEDAN 3.2 Q4et... Valamint még a Bmw E90-ekkel szemezgettem. De amikor rá néztem egy E90-re vagy 159-re, az Alfa dobogtatta meg igazán a szívem.
Facebookon is kerestünk eladó 159-et, de sajnos eredménytelenül, illetve kaptunk pár ajánlatot olyanoktól akik nem voltak tisztában a CSAK SEDAN!! A Q4 és a 159 fogalmával...
Sw persze akadt de mivel nem rajongok a kombikért így ez kizáró tényező volt. Első kerekeset semmiféleképpen nem akartam (akkor már inkább az E90 hiába tetszik jobban az Alfa) és mivel 159 ből vagy első kerék vagy összkerékhajtás van így nem maradt sok opció. A Diesel sem a szívem csücske, de nekem kellett már egy új autó, tegnapra vagy még az előtt. Így az egyetlen sedan Q4re esett a választás ami Diesel.
Ha már autót veszek akkor lekérdezem az elő életét, először próbáltam kormány ablakon keresztül... Nem sok eredményel 2019be hozták Magyarországra és naggyaból ennyit tudtam meg róla. Gondoltam megpróbálom a Carverticalt, azon a 10000ft-on nem spórolok... Ugyanazt adta ki mint a kormányablak... A külföldi életéről semmit... Ez már a sokadik eset hogy a semmiért fizetek náluk így nálam leszerepelt, többet nem fizetek nekik.
A mainapon megneztuk és elhoztuk.
Km:150267 Legalábbis jelenleg ennyi van az órába... Kizárt dolognak tartom azt hogy, egy majdnem 12 éves Dieselbe ennyi kilométer legyen...
Röné nevet kapta.