Mutasd

>> Egyéb2018-04-22

Téli öcskösnél , nyáron itthon a zártban, nappal ha kint van a fedél alatt!:-))

 
>> Esemény2018-04-22

Olajcsere megtörtént ezért szép időben feleségemmel egy kis túrát terveztem Visegrádra.Délelött takarítás és 13-00-kor indulás.Az autó tökéletesen viselkedett a kilátás és az ebéd is remek volt!

 
>> Szerviz2018-04-22

Megtörtén az olaj csere (Selenia Racing 10w-60) és olaj szűrő csere (Man). 4500 km volt a leengedett olajban és 13 hónap. Levegő szűrő szemrevételezve olyan mint az új jelenleg 13 hónapja van benne.

 
>> Esemény2018-04-22

Vasárnap a szép időben 13 órási indulással egy kis élményszerzés volt barátokkal a gépek bűvöletében.Az út szép és hibátlan volt Én az spiderrel Lacival , Norbi és Józsi pedig a fazerrel. Jó kis túra volt jól éreztük magunkat! Még sok hasonlót.

 
>> Egyéb2018-04-07

Szép idő miatt úgy gondoltam az öregfiúk második bajnokijára elgurulok az Alfival. Az utat ismertem tudtam egy két helyen majd óvatosan kell menni bár sietni nem nagyon szeretek ha már egyszer megyek vele.Szóval úton keresztben felmarás , előtte megállok gyök kettővel átgurulok szemből a Transit ugyan így. Naaa náááá , hogy egy követ kidobott oldalra ami megütötte a kasznit két helyen is , kis festék leverődés.

 
>> Autóápolás2018-04-07

Jó idő révén megtörtént a várva várt nagytakarítás ( víz nélküli mosás , porszívózás minden egyes helyen , portalanítás belül , csomagtért teljes átvizsgálás , szintetikus zsírozás a tető mechanikáján , bőr ápolás). Tető karbantartás következő momentum lesz.

 
>> Autóápolás2018-04-01

A téli garázsból átkerült a nyári garázsba , vagyis már itthon van.Eddig öcskösnél volt a székhelye.Mivel már közel van ezért megtörtént az első külső takarítás és a csomagtér takarítása és rendbe tétele.Az erősítő beállításain még kicsit változtatni kell.Motortér és bőr ápolás ezek után.

 
>> Autóápolás2018-03-15

Vásároltam egy kis takarítós szettet mivel gondoltam a 4 napban majd eldolgozgatok vele ha a gyerekek alszanak.Esőre áll az idő ezért inkább a garázsban marad a kocsi sajnos ez csúszik.A lista: Bőrápoló tisztító +balzsam (Auto Glym) , Cabrio tető ápoló+impregnáló (Liqui Moly) , szintetikus színtelen zsírzó spray (Prevent) , mikro szálas kendők ,wash end vax , csomagtartó rendező táska.

 
>> Esemény2018-03-11

Nem bírtam ki a négy napos ünnepig ki kellet gurulni ebben a szép napos időben mivel a hőmérő 18 fokot mutatott , beterveztem egy körülbelül 35 km szakaszt ahol az út is rendben van.Tető le kisfiam be és gyerünk egy karikát.Nagy élmény volt mind kettőnknek bár őt 20 km után a jó levegő elaltatta hiába ezt már nem bírta adrenalinnal. Az emberek néztek én meg csak a hangulatra figyeltem amit ez az autó át akar adni.Jelentem átvettem az érzést!!!

 
>> Esemény2018-03-08

2018.02.27-én megtörtént az átírás mivel száraz volt az út így hajlandó voltam átgurulni az eredetiség vizsgáló állomásra , minden rendben lezajlott. Kellemest a hasznossal száraz utak lévén lemostam az alját gondosan ki tudja mennyi só maradvány maradt vissza rajta az előző tulajtól. Két óra szabad levegő után mehet vissza a garázsba.Várjuk a négy napos ünnepet reméljük idő kegyes lesz és kezdődhet a nagy tisztogatás.