Mutasd

>> Esemény2021-10-03

Kerültünk egyet Hatvanba de haza már nem értünk váltó rudazatnál valami szétesett így az utolsó 5 km kötélen tettük meg sajnos.Lehet megnézzükk a szerelőmmel itt a faluba de elképzelhető hogy csak a tavaszi nagyszervízkor kerül javításra D.Z-nél.Majd elválik😔

 
>> Esemény2021-09-24

Kellemes kocsikázás és 540 km megtétele egy szép hétvégén.Minden hibátlanul münködött és szuper élmény volt egy ilyen túrán menni a bátyóval.Hazafelé mikor már kicsit nyűgösek voltunk tető fel és úgy hirdettük a Ts erejét a pályán.

 
>> Szerviz2021-08-25

Kiderült a turpisság!A futóműnek semmi baja bal első szálszakadás volt a gumi futófelületén.Vissza kapta a tartalék gumit ami itthon volt és a probléma megoldódott.Az összes kerék kapott egy centrírozást is.Minden rendeben!

 
>> Esemény2021-07-06

Vasárnap túráztunk egyet a barátokkal és a bátyó el kezdte rángatni a kormányt de ezen kívül szenzációs élményt adott Jó a hugi mert halkabb csendesebb kényelmesebb de valahogy itt érzem azt hogy a gép közel van hozzád és Te kellessz neki minden pillanatban az úton való haladáshoz..Ez az első hiba amióta megvettem!Probléma forrása keresés alatt!

 
>> Esemény2021-05-08

Tegnapi olajcserén felbozdulva ma tettünk egy jó kis túrát.Tápiószecső-Gyenesdiás-Tápiószecső 480 km.Minden rendben zajlott bátyó ahogy öregszik egyre nagyobb élmény ad.Hibátlanul teszi a dolgát és az a nyersség amit át ad mindig megborzongat.Nagyon jó a hugi de az autózás az erről szólt valaha.Nem a hang nélküli csendes száguldásról.A kormány a fék , gázpedál reakciók igazi menyországa.A kellemes gázfröccsöket ne is mondjam.Huszár étterem ételeiben és a Bringatanya fagyijában megint nem csalódtunk.

 
>> Szerviz2021-05-07

Ma megkapta az olajcserét bátyó Liqui Moly 10w60 Racing tech ès a hozzá illő olajszűrőt.A lecserélt olajban 2081 km volt.Levegő szűrő nem lett cserélve 5081 kilométernyi friss levegőt szívott eddig.Olajcsere alkalmával figyeltünk fel rá hogy a le eresztő csavart nem lehet meghúzni rendesen valami nem okés.Szemrevételezve az olajteknőbe a menetet láttuk hogy a menetből ki van törve egy darab és csak az utolsó 3 menet ami ér valamit.A régi olaj le eresztő csavar is be volt tekerve tömítő anyaggal.Másik csavar rendelése azonnal és egy kis szerencsével sikerült megoldani , a menet minimum 2x már újra volt fúrva.Nem gondolnám hogy még egyet kibír.Ezèrt valószinű ebből olajteknő vásárlás lesz nem sokára.Jövőre tavasszal szerintem egy mindenre kiterjedő nagy szervízet kap a bátyó.Indulhat a szezon!!

 
>> Esemény2021-05-07

Mai napon ébresztőt fújtam.Minden a legnagyobb rendben mint ha tegnap lett volna leállítva úgy indult.Hidegen indításnál érezhető hogy a bendix egy pillanatra beragad.Ezt idővel orvosolni kell.A nagy örömködésben gyorsan kapott a bátyó egy mosást és 60 kilométert sikeresen gurultunk.Ezek után letakarva vissza vonult a garázsba.

 
>> Esemény2020-12-13

Bátyó elment pihenni de előtte még a szép napsütéses időben kerültem vele egyet (kb:80 kilométer) le engedett tetővel. Aksi kivéve , bőr vastagon bekenve, fagyálló -35 , ablakmosó nem is volt benne és a gumik 4.5 bárra felfújva.Kilométerben gyenge szezont mondhatunk magunknak 194087 kilométer ébredéskor 2020.03.14 és 196108 km 2020.11.18.-án altatáskor ez cirka 2021kilométer és ezzel a kilométer állással várjuk a 2021-et! Szóval bátyó elköszönt Hugitó és a téli kocsikázás lehetőségét átengedi a fiatalabb korosztálynak mivel nem kíváncsi Ő már a vacogásra meg a latyakra.

 
>> Esemény2020-10-13

Agusztus 27.-én Piritu és Giuseppe társaságában tettünk egy jó kis túrát pár látnivalóval megfűszerezve.A táv 480 kilométer ez volt az első balaton teljes kerülésem egybe.Bátyó hozta az elvártat és gond nélkül szelte az utat.Hazafelé M7 kicsit megpörgettük a tempót.22 évesen még tini de a belső sàv kibérlése nem ilyeszti meg😊.

 
>> Esemény2020-09-03

Tettünk egy jó kis kört Hatvan-Bátonyterenye-Eger-Gyöngyös útvonalon kb 250 km.Minden rendben zajlott a bátyó szépen tette a dolgát és az út minősége is 80% ban rendbe volt.Szép ez a Bükki rész is nagyon.