Mutasd

>> Szerviz2018-09-29

Az első hiba amiòta nàlam van jelentkezett ( rendszàmtàbla vilàgìtàs kiègett a bal oldali). Hogyha màr cserèlem akkor azt pàrban teszem.Ezt valahogy orvosolom ès ùjra tökèletes.😊

 
>> Autóápolás2018-09-22

Megérkezett a ponyva amit télre csináltattam hogy miközben pihen a garázsban ne fázzon:-))). A mester szerint minőségi sötétkék anyagból van ami bírja a mosást és nem gyűrődik + tartása is van.

 
>> Esemény2018-09-13

Hètvègèn egy kis kètnapos tùràt terveztünk jò idő ès hàzassàgi èvfordulò alkalmàbòl.Ùtvonal:Tinnye az üvegtigris forgatàsi helyszìne, Balatonakarattya, Balatonfüred, Tihany, Badacsonytomaj , tàv hossza 520 km. Alfi hibàtlanul tette a dolgàt.Az utazàs elötti szemrevètelezès soràn èszrevettem, hogy a hàtsò kipufogò tartò gumi fèlig szakadt , ìgy azt cserèlnem kell a teljes elszakadàs elött.

 
>> Esemény2018-08-09

08.04-én szombati napon kedves cartársakkal egy kis kocsikázást hoztunk össze (Piritu , Forsberg , Zselé) minden rendben zajlott kellemes társaság jött össze és szuper képeket készítettünk.Mellesleg az étteremben mindent kétszer akartak kihozni:-)). Az alfi tökéletesen tette a dolgát.Kellemes kirándulás volt.Táv kb.160 km.

 
>> Esemény2018-07-08

Kellemes társaságban telt el az idő az AlfaCityn , Pirituval és kedves feleségével személyesen is találkoztam és bemutatott egy két igazi alfásnak.A közös képek szuperek lettek jól mutatnak egymás mellett a vasak, meg mi is. A reggeli időjárás ellenére délutánra kellemes idő kerekedett.Az út hossza 450 km teljesen hiba mentes és élmény dús volt.

 
>> Esemény2018-06-28

Szokásos éves pihenést megejtettük a baráti családokkal, én külön mentem tető nélkül a gyerekekkel egyik oda felé másik vissza a barátok gyerekeit pedig ott kocsikáztattam meg egy picit.Tetszett a lurkóknak. Minden rendben zajlott a megtett táv 250 km minden hibamentes volt.

 
>> Autóápolás2018-06-19

Az egy hónap szerviz azért hagyott kisebb nyomokat az autó külsején és belsején. Apák napja révén azt kaptam ajándékba a családtól ,hogy egész nap nyugodtan hagytak dolgozni az Alfin. Szép lett kívül belül minden apró részlet rendbe lett téve bár azért kaptam segítséget is ahogy az a képeken is látható.

 
>> Szerviz2018-06-18

Sikeresen elkèszült az Alfi.Kèt hàtsò sàrvèdő ìven korroziò javìtàs , üregvèdelemmel ès ki viaszolva, a hàtsò lökhàrìtòn a fènyezèsen a lakk fel volt jőve ìgy annak a fènyezèse is megtörtènt.Vezèrműtengely szimering csere ès az olaj fùvòkàk cserèje Zoli tanàcsàra.Futòmű ès fèkek hibàtlanok.Jelenleg nincs hiba a gèpezeten.Javìtàsi idő 1 hònap volt.

 
>> Szerviz2018-05-25

Ezeket a hibákat találta a Zoli , kezelésbe veszi. Javítás , üregvédelem és ki is viaszolja nekem.

 
>> Szerviz2018-05-09

Eljött a megbeszélt idő így bekerült az átvizsgálásra és a hátsó sárvédőn található kis korrózió eltávolítàsra.Remélem szép lesz.☺