Mutasd

>> Szerviz2021-08-11

-Indító kulcs kapott emblémát
-Kézifék kar visszajelzőjének a nyomógombja valamikor kiesett, ez pótolva.
-Bal első ajtó zár kulcsos része csak az egyik irányban működött. Másik bontott zárból megjavítva.
-Bal első ajtó zárszerkezet is cserélve. Kívülről a kilincs csak felső végállásban nyitotta az ajtót.
-Bal első ajtó határoló csere, régi kattant minden állásban. Az "új" már fl előtti szériából származik. Ezek jobban bírják és még kívül stiftes rögzítéses és ha itt szét van szedve akkor könnyebben ki is szerelhető az ajtóból a szerkezet. Faceliftesnél már forgatni kell meg játszani hogy kitaláljon.
-Bal tükör cserélve. Régi tükörben a 3 db felfogató csavarból az egyik beleszakadt korábban de szerintem menthető még egyébként. Egy csere gyorsabb volt, viszont sikerült ami eddig még soha... A műanyag búra visszahelyezésnél megroppantottam a tükör lapot, így hát abból is másik került fel.
-Jobb első ajtózár központival visszanyitott bal oldalról zárva, kicsit szorult a szerkezet
-Jobb első ajtó határoló csere, ez is kattant minden állásban. Szintúgy fl előtti.
-Jobb hátsó ajtó zárszerkezetnél az egyik rudazat nem volt a helyén és belülről nem lehett zárni az ajtót, ezt csak vissza kellett akasztani.
-4 ajtó szürke szigetelése visszarakva
-4 Ajtónak a vízkifolyó nyílásai ellenőrizve és takarítva
-Tető antenna cserélve. Korábban beázhatott mert a tetőkárpit picit foltos volt, de tisztítással orvosolható volt. Tömítő anyaggal letömítették a antennát kívülről, volt is rajt egy repedés mint a hiba oka. Egy egyszerű cserében gondolkodtam, csak hogy ebben nem olyan a tetőn belülről csatlakozás sem mint az fl előtti verzión és már egy sima anya lelazítás helyett először 2 apró csavart kell kitekerni ami nem olyan élvezetes, akkor lejön a fedő burkolat és alatta volt egy csavar ami össze volt rohadva. Így hát maradt hogy kívülről sarokcsiszolóval levágtam majd mikor ki jött akkor a csavart bányásztam ki ebből a komoly kis szerkezetből és egy másik tetőantennával össze rakni, új csavar és én is tömítettem pluszban a tetőantenna alatt.
-Kapott 4 új nyári gumit. Sebring Road Performance 195/55 r15. 1 hónapja gyártott gumik, még felnire kell rakatni. TD-n ugyan ezek a gumik vannak és nincs negatív tapasztalat vele ;-)