Mutasd

>> Szerviz2019-02-12

Előre valamikor beleraktam a boxer rugóit, hogy kicsit lentebb legyen az orra, de most így az évek alatt rájöttem hogy hosszú távon nem kényelmes, mivel a boxer egy 100 kilóval könnyebb, és kevésbé erőssek a rugói, mint a gyári TD.
(A piros színű volt bent...)
Előre már felkerültek így a tél közepe-vége felé a téli kerekek, hátha jön még valami nagyobb hóesés :), hátra is felkerül majd nemsokára...
A kerék összetartás sem volt jó, mert tavaly kicseréltem a jobb oldali kormány összekötőt, de nem lett pontosan beállítva egyből, mivel nem volt aknán az autó, és hát halogatva lett.
Most hogy állítottam, láttam hogy a belső kormány összekötő a külsőbe nem sokat fogna, ha elállítanám, így hát kitekertem teljesen hogy mennyi az annyi, + bal oldal is (ott majdnem teljesen bent volt, és elosztottam bal és jobb oldalt, hogy ugyan annyit fogjon. Végül beállítátottam pontosan az összetartást, csak most így a kormány nincs pozícióban, de majd ha egyszer úgyis felmegy a fa kormány akkor az is középre lesz állítva.
Végül az olaj nyomás mérő óra sem mért semmit, de csak azon az eredeti anyáját hagytam el amit sajnos csak kézzel szabad meghúzni (ez fogta oda a sarut) , mert könnyen megszakad a menet, vagy letörik. Nekem az utóbbi volt már. Most kapott másik anyát, ezt jobban viselte, és egy nagyon nagyon picit ráhúztam kulccsal :)

Még egy két dolgot meg csinálok rajta, addig is pihen a kis TD :)