Mutasd

>> Esemény2016-03-20

Felkerült a gép a hasznaltauto.hu-ra, szóval ez a poszt leginkább annak szól, aki leendő vevőként ide téved!

Kedves érdeklődő!
Láthatod, hogy az autó nem a társaival egy árkategóriába került. Ennek több oka is van. Az első, hogy nem árulok zsákbamacskát. Rengeteget foglalkoztam vele, bújtam a gyári szerelési utasításokat, javítgattam ahogy tudtam, mindeközben rengeteget autóztam vele. Ha érdekel az autó, minden lényeges információval együtt kapod. Itt a blogon visszaolvasva olvashatod, hogy mik kerültek cserére/javításra eddig, illetve az épp aktuális állapotról mesélek a jövőben. Akármilyen átvizsgálásban (előre egyeztetés után) benne vagyok, nem célom titkolózni. Nem számítok arra, hogy rövid időn belül elviszik.:D
Nem megválni szeretnék az autótól, inkább át szeretném adni annak, aki nem hagyja eltűnni az "élők sorából" ezt a szép formát, remek autót. Tulajdonképp, ha nem viszik el, megtartom én.

Az autóról:
Annak, aki nem ismeri a típust
Ez egy Alfa 155 1.8 16v TS. Gyárilag sport felszereltségű, ez visszakereshető. A motortömb már előttem cserélve lett, de itt az oldalon megtalálhatóak az előző tulajok, tőlük akár bővebben informálódhatsz. Félreértések elkerülése végett: a motortömb minden paraméterében egyezik a gyárival, csupán a motorkódja más, mivel egy újabb típusból származik. TEHÁT a minden olyan benne mint új korában, csak a motorkód változott. Az autó 140 lóerős, 7000-ig forgathatod. Nagy élmény, hidd el! Hengerenként 2 gyújtógyertya, melyek nemrég cserélve lettek, olvashatsz róla, közel 100 ezrembe került. A vezérlés szíjas, lassan itt a csere ideje, mivel autóvásárlásnál szokás magunknak cserélni, ezért lehet, hogy nem sietek vele. A belteret rendben tartom, minden működik, köztük: 2 elektromos ablak, digitklíma. Igazi élményautó, nagyon szeretem, de erről nem írnék többet, a legjobb, ha kipróbálod!
Az autó mellé adok téli-nyári gumit. A téli egy 2 szezont futott, újonan vásárolt Toyo, a nyári egy 1 szezont futott, szintén újonan vett Dunlop.

Ha gyors összefoglalást szeretnél, hogy miket cseréltem az elmúlt 2 évben:
-hátsó fék (tárcsa-betét)
-vezérlés (ezt vásárlásnál, ha szerencséd van, mire hívsz, már újra új szett lesz bent)
-kuplung munka- és főhenger
-8 db NGK iridium gyertya
-olaj eddig csak Selenia, most kipróbálom a Liqui moly-t
-szűrük csak MANN (olaj, lég, pollen, benzin)
-kipufogórendszer

A lista nem feltétlen teljes, itt a blogban viszont minden le van írva, most vasárnap este van, majd még dolgozok ezen a bejegyzésen. Elsőre elég bugyutára sikerült.

Hívj: 06202218281
Írj: horvath0adam@gmail.com