Mutasd

>> Egyéb2007-05-25

Ma annyira szép nap volt,hogy nem tudtam ellenállni magamnak,úgyhogy felkerekedtünk a barátnőmmel,hogy felkeressük a festői Selmecbánya városát.Szépen lemostam az autót és nekivágtunk.A selmeci hegységben persze elkapott egy zivatar,úgyhogy a múlté lett a csillogó Alfa.Viszont akkor is megérte megnézni ezt a gyönyörű várost.Este sör és pizza társaságában felidéztük a látottakat.

>> Egyéb2007-05-21

Summa summárum:Hajnali ébredés,623 km autózás,8,5 l fogyasztás,éjszakai hazaérkezés,ami részben a 6-os út állapota miatt alakult így.Odafelé élvezetesebb volt Fehérvár felé. Egyszóval jól éreztük magunkat és köszönet a szervezőknek,jövőre visszatérünk és akkor nem adjuk alább dobogós helynél.

>> Egyéb2007-05-20

Több mint négy órás autózás és után a 12 feladatot két hibával megoldva visszaérkeztünk Pécsre.
Mint később kiderült sikerült megszerezni a hetedik helyet,amivel elégedett vagyok,mert egyrészt a Seléniás kérdésekről halvány fogalmam sem volt,másfelől nem tűztem ki olyan célt,hogy jó helyezést érjek el.Számpmra az volt a lényeg,hogy új tájakat,embereket megismerni,jót autókázni, azután élményekkel tele hazaérkezni.

>> Egyéb2007-05-20

Pécsváradon tetszett az erődtemplom és nem kis fejtörést okozott,hogy a templomajtóba milyen szám van faragva.Végül csak rájöttünk,hogy egyáltalán semilyen.

>> Egyéb2007-05-20

További szép helyeken jártunk:Máriakéménd

>> Egyéb2007-05-20

Szép volt a Batthyány mauzóleum Bólyon.

>> Egyéb2007-05-20

A legérdekesebb helyszín következett Villányban,mégpedig a Polgár pincészet.
Jelentősen túlléptük a szintidőt,mivel pompás borokat kínáltak.Szerencsére nem én vezettem,így hát végigkóstoltam a repertoárt.A fokhagymás-túrós kenyért sem hagytam ki.

>> Egyéb2007-05-20

Azt hiszem Vokány és Nagyharsány következett.Hangulatos helységek:

>> Egyéb2007-05-20

Nekivágtunk,hát a Selénia Rallynak,jómagam navigáltam,szerintem elég jól,bár erről megoszlanak a vélemények,mert már az első faluban sikerült rossz felé menni de korrigáltam.
Tetszettek a feladatok,élveztem minden percét.Lenyűgözött a szép táj.Néhány kép Baranyáról:
Az a hordós kérdés érdekes volt,nekünk sikerült találni még egyet,ami elkerülte a szervezők figyelmét.Azon mindössze 1 lyuk volt.Ez volt az egyik kérdés amit elrontottunk.

>> Egyéb2007-05-20

Íme,néhány szebb autó: