Mutasd

>> Esemény2008-03-08

A buli viszont remekül sikerült.Mindenki ott volt,aki számít és rengeteg új arc.
A tavalyival ellentétben most táncos est is sikeredett.A kemény mag persze kettőig kitartott de a végéről már vannak fehér foltjaim.Viszont 650 képet sikerült csinálnom.

>> Esemény2008-03-08

Végre eljött a nap,hogy ismét Pakson tegyük tiszteletünket.Most jövünk ötödször,olyan mintha hazatérnénk.Bár idén nem a jól bevált Duna Hotelban szálltunk meg,hanem koleszban,ami tökéletesen megfelelt a célnak,mivel a tervek szerint éjjel zuhanunk ágyba,akkor meg már bárhol jó.
Kezdi kinőni magát a paksi találkozó is,idén kétszer annyian gyűltünk össze,sokkal többen már nem férünk el a parkolóban.Odafelé úton természetesen esett az eső,mint szokott,hogy jól összebassza az előző napon lemosott autót de ezt már megszoktuk.Ellenben hideg volt a parkolóban,jófajta széllel karöltve,bár ez sokakat nem zavart,sőt egyesek nem átallottak pálinkát elővenni melegítés céljából.Én inkább estére tartogattam az energiát.
A tavalyi helyen volt ismét a buli,ami nem rossz,tekintve,hogy félreeső hely lévén nyugodtan el lehet engedni magunkat.

>> Szerviz2008-03-06

Ma lekerült a kipufogó rendszerről a harmadik dob,amely megadta magát az idő vasfogának.
Mivel szíjjel rágta a rozsda,ezért lekerült onnan és nem lett pótolva egy új dobbal,minek következtében sportosabb Alfa-hang keletkezett nagy megelégedésemre.

>> Egyéb2008-03-06

Ma a gusztustalan eszttergomi tuskó áruház parkolójában a sok parkolóművész között feltűnt egy túlméretes
döcögény.Pont mellette volt hely.Mint kiderült egy Toronado mellé parkoltam.Nem szép de legalább ronda.Viszont jól felbaszták az agyam az áruházban.De ez már egy másik történet.

>> Egyéb2008-02-24

Ma volt az első igazi napsütéses tavaszi idő.Rövidujjas sétálgatást ejtettünk meg a közeli erdőben.
Már mutatkoztak a tavaszi ébredés jelei,sok növény már kibontakozásba kezdett.
Az Alfa kellemes színfoltot képezett az erdőben :-)

>> Egyéb2008-02-19

Az Alfa zölden csillogott
Ottan parkolt a tisztáson
Hol a fű még sárga volt
S az ég is ragyogott

A fák kopasz ágai körülölelik
Az Alfát,ahogy alattuk terpeszkedik
S a távoli hegyek körvonalai
Kiemelik nemes vonalait

Túl hegyen-völgyön és ágon-bogon
Egy messzi,csendes réten
Egy Alfa pihen szép csendesen
Szépséges formáját büszkén viselte

>> Egyéb2008-02-16

Végre kifogyasztottam a benzint a tankból.Mindig kiváncsi voltam mennyit lehet elmenni egy tankolással.Nos,ma kiderült.Az óra 920 km-t mutatott.Arra már korábban rájöttem,hogy többet mér az óra:minden km-re 1100 métert.Így hát 10 %-ot levonva 830 km-t sikerült megtenni 63 lityi benzinnel,7.5-ös átlagot eredményezve,ami szerintem nem rossz neredmény.
Amúgy Komárom és Dunaszerdahely között fogyott ki az üzemanyag,azt hittem Esztergomig sem jutunk el.Örömteli esemény történt Dunaszerdahelyen:a barátunk vásárolt egy csodálatos GTV-t.
Fekete színben pompázik és gyönyörű.Hazafelé jó volt nézni a tükörben.

>> Egyéb2008-02-11

Ma hirtelen felindulásból eccer csak elindultunk bólingoznya.
Persze megint tele volt a pálya egész este de egy órácskára szorítottak helyet nekünk.
Sehogy se nem sikerült olyas golyóbisot találni,amelynek ippen passzol a lyukálya.
Erre fogtam,hogy nem ment a játék.Azér jól esett a gurigatás,nem kevésbé az utána következő Staropramen serital.Minő előny,hogy az oldalbordának van jogsija.
Az estét megkoronáztuk egy kiváló pizzával.

>> Esemény2008-02-03

Végül eljutottunk a főtérre,ahol hatalmas tömeg alakult ki és pompás hangulat.Szólt a talpalávaló, legszívesebben maradtam volna bulizni.De el kellett indulni,mert várt még ránk 240 km. Fehérvár felé mentünk vissza,mert a 6-os út állapota kivánnivalót hagy maga után.Legnagyobb meglepetésemre az 500 kilóméter megtétele után még több,mint félig volt a tank.Először arra gondoltam,hogy benzint termel a kocsi.Mindenesetre tettem egy kanna benzint a csomiba és megvárom,míg kifogy,így legalább tudom mennyit fogyaszt.

>> Esemény2008-02-03

Megvolt az idei első találkozó.Bár ez nem a szokásos volt.Mohácsra mentünk,ahol is tízegynéhány cartárssal találkozván íziben a Duna partra hajtottunk,ahol nem sokára szétszéledtünk,mert kezdődött a busójárás,ahol mindenki elvegyült a tömegben,ami nem volt kicsi.Mondhatnám,még sose voltam ekkora tömegben.Mindenfelé busók mászkáltak,időnként inzultálták a járókelőket,különösen a nőket.Némelyik fából faragott méteres farokkal mászkált.Amúgy jól fel voltak szerelkezve fröccsökkel is,ami javította a hangulatukat :-)