Mutasd

>> Szerviz2013-10-10

Pár napja kisebb olajfoltok jelentek meg a kocsi alatt. Ma felemeltem és ez a látvány fogadott: a vezérműtengely fedelének tömítése ment tönkre. Tömítőpasztával gyógyítva.

 
>> Esemény2013-09-21

Volt matrica, nincs matrica... a házunk előtti parkolóban valaki, valamilyen indíttatásból lekaparta a jobb oldalról az amore kígyó és a "Registered Alfa Driver" matricámat... nehéz erre bármit mondani... vagyis tudnék: @@@@@@@!!!!!!!!!!

 
>> Tuning és extra2013-09-15

A dolog lényege: a kábel vezetője egy ellenálláshuzal tekercs, a szigetelő pedig többrétegű szilikongumi. Ha erre legalább 30 cm hosszban sűrű szövésű árnyékolást teszünk és ezt testeljük akkor gyakorlatilag egy hengerkondenzátort építünk a kábelre. Az egyik elektród (fegyverzet) a kábel vezetője, a másik pedig a fémharisnya. A kábel szigetelője a dielektrikum. Ezek az árnyékolt kábelek kis ellenállású, ún. "reactive core" vezetőjű kábelekből készülnek. Az így elkészített kábelen a tekercs (vezető) és a kondenzátor párhuzamos rezgőkört alkot. Ez a rezgőkör erősíti a szikrát. Az elv hasonló ahhoz, mint amikor a gyertyával párhuzamosan kötnek kondenzátorokat és így erősítik a szikrát. Ezen a videón látszik különbség.

Az eddigi tapasztalat: a motor nagyon csendesen jár (eddig sem volt hangos, szép "boxer hangja" van), az autó jobban gyorsul, dinamikusabban megy.

A kábel itt készült: KUGLER KÁBEL

 
>> Autóápolás2013-08-15

Mosás, viaszolás, felnitisztítás, gumiápolás

 
>> Egyéb2013-08-14

 
>> Autóápolás2013-07-23

 
>> Szerviz2013-07-23

Hosszas keresgélés után, ma sikerült találni megfelelőt, a megüresedett pozíció betöltésére. Szinte azonnal munkába is állt, rendben teszi a dolgát.

 
>> Szerviz2013-07-23

A riasztóm, egyik kiemelt pozícióban lévő munkatársa (Mr. Relé), a jobb élet reményében, 2 nappal ezelőtt megszűntette munkaviszonyát. Hatalmas űrt hagyva ezzel maga mögött. Felelőtlen döntése következtében, egy egész ménes vált indulás-képtelenné.
Keresem utódját, de ezidáig nem sikerült hasonló kvalitásokkal rendelkezőt találni a helyére...

 
>> Esemény2013-07-12

 
>> Egyéb2013-06-30