Mutasd

>> Esemény2019-06-12

Egy hét múlva meghirdetem az autót, mondjuk már így is van két érdeklődő, de nem kockáztatok. Össze válogattam 12 képet, hirdetés szövege is kész...2,35M lesz mindenestül ahogy már írtam, adok mindent hozzá, alku nincs, nem érdekel így is akkorát bukok a felniken, téli gumikon, hogy hihetetlen 😭... ha nem viszik el megtartom és kész, lazán fenn tudom tartani, csak nem azt érdemli, hogy 7-ből 6napot áll és nincs kihasználva.

Komolyan mondom belebolondulok. Az eszem azt mondja "egyszerűen túl sok ez az autó az életviteledhez", de nem akarom eladni...pörgetem a "használtauto.hu"-t (tegnap 5órán át csak lapozgattam) és komolyan nem találok 3M-ig (eddig az összegig azonnal mennék is egy értelmes darabért) egy olyan márkát/modellt sem amire azt mondanám: "ez igen, méltó utódja lenne az Alfának"...valahogy egyiknél sem tudom elképzelni azt a beteges "vonzalmat és imádatot" mint ennél...(tuti nem fogok más autót naponta lemosni ha koszos, még akkor is ha esik az eső 😂, lemenni este megnézni bezártam-e biztosan(ezt többször is egymás után 🤣), ablakok fenn vannak...vagy ahányszor egy áruház parkolójában megállok lefotózni, legalább tudjam milyen rendszámú autók állnak mellettem, ha történne valami vele...beteg tudom...de nem tudok nem figyelni rá)

Majd elfelejtettem 25.-ére kaptam időpontot a szerelőhöz, kicseréltetem azt a két O gyűrűt, így tényleg hivatalosan is "porszárazak" leszünk ismét.

hmmm eladom ezt, veszek egy másik autót, kezdhetek mindent előről... kötelező nagyszerviz, összes tipushiba kiküszöbölése, két szett új gumi, új izzók, kormány bőrözés+minden apró szarság...komolyan valami olyan autó kellene amit 6-7+évig megtartanék... Nézegettem az új autókat is...igen.."picihitel" (ezt se nagyon szeretném).. csábító a Vitara, az új mivolta, a garancia és kívülről még nem is rossz, de valahogy nem vagyok képes belevágni, valahogy édesapámnak tudnám elképzelni inkább. Másik jelölt a Kia C'eed Sw nagyon tetszik, 1.4T motor, 140ló, 5,7milla...de tartok ezektől a kis köbcentis turbo motoroktól, és mivel ugyanúgy megvan minden "drága alkatrész"(DPF, DMF, turbo..stb) benne, akkor már megtartanám az Alfát... Másik lehetséges opció Honda civic 8gen 1.8 140lo 2009+ facelift .. egyszerű láncos motor semmi nagy durranás, kívülről még talán meg is tudnék barátkozni vele, párom is azt mondta, ezt még vezetni is merné,de nem dobogtatja meg a szívem ☹️☹️...
A terepjáró perverziómnak még nem engedhetek sajnos, nah ehhez mérhetetlen sok pénz kellene...Jeep Wrangler/Toyota 4Runner/ Land Cruiser még nagyobb felelőtlenség lenne (mondjuk kibaszottul élvezném az már biztos :D a munkahelyemen nagyon megszerettem a hasonló nagy dögöket :D)

Megvan a tökéletes utód! 159CW😂😂😅2.5 , 5hengeres benzin motorral (Volvo xc70mintára :D tetszik az a "hullaszállító is")mekkora király lenne :D emelt hasmagasság, mondjuk rövidebb orral nem tudom mennyire nézne ki ostobán :D

Meglátjuk mi sül ki ebböl az egészből...🤨😏