Mutasd

>> Tuning és extra2013-12-08

Sziasztok !

Úgy éreztem ideje most már egy Blog-ot írnom, mert jócskán van miről beszámolnom :)

Hát hol is kezdjem ? :) Talán ott hogy amióta Alfa tulajdonos lettem azóta sok örömöt okozott már nekünk az Alfa :) de sajnos ahogy haladtunk előre úgy szépen jöttek elő apróbb és nem apróbb hibák is vele. De ezekkel együtt sem válnék meg tőle semmi pénzért ! :)

Szóval egész kis korom óta szeretem az autókat és mindig is nagy rajongó voltam ezen a téren. Kis koromban nagyon szerettem volna egyszer egy olyan autót aminek 2 kipufogója van, szép erős hangja, van rajta egy szép szárny, és összességében tekintélyt parancsoló kinézete :) Végre sikerült megvalósítani egy régi álmomat :)

Igaz vannak gondok a futóművel, mert kicsit kopog, illetve az ABS-em sem nagyon hajlandó működni, - ezek persze rajta vannak a listán - de ezektől függetlenül is azt tudom mondani hogy semmi pénzért nem cserélném el semmilyen más autóra pláne nem BMW-re. Arról nem is beszélve hogy a BMW-s társadalom elég sűrűn tekergeti a nyakát az autóm után. ( legalábbis erre fele :D )

Innen indultunk: 6. kép
.
Sikerült egy nagyon jó vételt csinálom egy fekete hátsó szárnyal amit szinte nagyon baráti áron kaptam meg egy CARTARS-tól, aminek nagyon örültem :) Utána kapott egy szép festést a szárny, természetesen gyári színre fújva.

Ezt megelőzően pedig a dupla kipufogó rendszerem készülte el. Amit úgy találtunk ki mint ahogy a 7. kép -en is látható. Nagyon szépen szól ! Csak akkor van erős érces hangja amikor kell alapjáraton pedig szép kis csöndesen kemény hangja van :) ( Majd készítek videót is :) )

Ez lett belőle :D ( a többi kép ) :D Tisztábban szebb :D

Köszönet édesapámnak aki ügyesen megigazította a kipufogó rendszert és felszerelte a szárnyat :) Hála neki tökéletes lett ! :)

Külön köszönet Kn[.]xX CARTÁRSNAK a segítségért a kipufogó kialakításához küldött képekért ! :)

Amit költöttem:
--------------------
Szárny: 13eft
Festése: 15eft
--------------------
Kipufogó rendszer:
Egy másik használt dob: 5eft
A rendszer kialakitása/heggesztése 15eft