Blog >> toldat

>> Tuning és extraKócosw // Alfa 156 2.4 JTD SW Black shark // 2015-05-03

Megérkezet ta vas a fémyezőtől.Tökéletes munkat végeztek korrekt áron Bőnyben csonka Istvánnál.Az összes sérüles amik a megvétel óta rontották az összképet javításra kerültek.
A kocsi kivül belül le és kitakaritva került átadásra részemre.
A hátsó fél lelett pucolva teljesen, vonoszemtakaro etc kisimult,a multkor már a hátsó ablaktörlő is elköszönt.A tervezett toldat a 2 kályhacső mérete miatt lemaradt a hátsó taktusról,de ugy látom nem is hiányzik róla.Hazafelé Lausz cartárssal feltettük a Cadamuro rácsot,és bepakoltuk a maradék alkatrészeket és hazaautóztam.Köszönet mégegyszer Jatának, és Lausznak a segítségért.
Tegnapelőtt kicsit rendet vágtam a csomagtérben hifi takton,és elrendeztem a kábeleket.Ezek után feldobtam a nyári kerekeket (16"X7" GT sokküllős ),ill. ujrafestettem a féknyergeket.
Tegnap Ervin barátommal a szomszédból nekiálltunk a maradékoknak.Felugrott az első lökös toldat, bekerült az első lökösbe a rács is.helyhiány miatt az elveszettek listájára kerültek a ködlámpák,lámpatakarók ,gyári rács.
Felszereltük a gyári küszöbspoilert is.A légszűrő és az LMM is takarításra került.
Mindezek után ma reggel felpakoltam pár matricát is. THX GT cartárs.
Itt tartok most.A látványos rész majdnem kész.Még pár finomítás és kész a mű.

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2015-02-11

Néhány együtt töltött év után megválok a hátsó toldattól. Így ma leszedtem. A tartócsavarok kiszedése után viszont nem várt akadályba ütköztem. Ugyanis az egész toldat felfeküdt a kipufogó végekre. A kipufogó tartóbilincseit pedig sehogy sem tudtam meglazítani, a földön fekve ez nem ment. Egy közelben lévő kipufogó szerelőhöz elgurultam, ahol aknából könnyebben megoldották nekem ezt a dolgot. Elég volt a jobb oldalit meglazítani, utána már sikerült levenni a toldatot. Remélem, hogy az új tulaja is legalább annyit fog gyönyörködni benne, mint én tettem idáig! :-)

>> AutóápolásChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2014-02-16

Egy pár hete elkészült a toldatom is, amit sparco cartástól sikerült vásárolnom még novemberben. Sok munka volt vele, a fényezése nagyon haza volt vágva. Nagybátyám karosszériás, így végül ő csinálta meg. Szép lett. :)

Toldat: 10.000.-
Fényezés: 25.000.-

Össz: 35.000.-

Tavasszal kerül majd fel, a felnivel együtt.

>> Tuning és extraALFI156 // Alfa 156 2.4 JTD 20V M-JET // 2009-08-16

2009.03.20.Az autóba 118500km.van.Felkerült az Andrásbácsitól vásárolt novitec toldat az autóra.A toldat 20000,lökös le felszerelés,spoilerragasztó,fényezés,egyéb költség 42000.Ebbe benne van a lökösbe egy kis beleporolás is.Így a kavicsnyomok is eltüntek.Ki lett cserélve a ködlámpa is mert az is kavics áldozata lett.Ködlámpa:5000.Így össz költség:67000.