Ferke2011-08-11 22:04:19 // 123772
A légzsákon magán. Onnan már a forgórészbe megy a kábel, és a forgórész után van megint egy csati, de az teljesen lent/bent.
Ferke2011-08-11 17:53:55 // 123771
Írtam az oldaladra. Ha van ott a környékeden egy ügyes szerelő, akkor megoldja pikk-pakk. Az egyik zárad alapján lehet hozzá kulcsot csinálni, akár a szerelő is meg tudja csinálni, ha ügyes...vagy egy mezei kulcsmásoló.
WarbiRunner (Gyuri)2011-08-11 17:46:28 // 123770
A kormányt megint megpróbálom leszedni. A légzsákhoz vezető vezetéket hol tudom szétcsatolni? A légzsákon magán, vagy a kormány fém részében a nyílásban az egy csatlakozó? Csak mert egyik sem mozdul kicsit sem...
1 db csevegős hozzászólás elrejtve
Melinda872011-08-11 16:19:17 // 123768
Fekete volt csak az a problémám nem tudom hogy kezdjek hozzá a kereséshez .....
Ferke2011-08-11 16:09:52 // 123766
Hajjaj. Ha fekete kulcsod volt, akkor annyira nem kerül sokba a mutatvány..de ha piros, akkor gáz van, nem lesz olcsó...
Melinda872011-08-11 15:35:18 // 123765
Elhagytam a slusszkulcsom ...... :( nem lenne esetleg valakinek felesleges zárai ? Sírok.....
3 db csevegős hozzászólás elrejtve
MikeTheDevil2011-08-11 13:55:11 // 123761
Marek cartársnál érdeklődj elméletileg ő tud szerezni.Nekem is úgy ajánlották.
Bazsa1452011-08-11 13:51:28 // 123760
Aham Golden Lodge. Csak itthon nem kapható.Legalább is én úgy tudom nehéz beszerezni.
Bazsa1452011-08-11 13:50:16 // 123759
Barbár állat :D
MikeTheDevil2011-08-11 08:05:45 // 123758
Golden Lodge
5 db csevegős hozzászólás elrejtve
WarbiRunner (Gyuri)2011-08-11 00:04:54 // 123752
Nem, nem jövök rá. Már már azt hittem ,hogy be tudsz ide illeszkedni. Tudom mindíg optimista és naív vagyok, bízom az emberekben. Beteg neked a lelked...
2 db csevegős hozzászólás elrejtve
kbk2011-08-10 23:07:06 // 123749
No, a multkori olajelfolyós, hidrotőke csattogós, blokkot temetni akarós történetnek végül igen jó vége lett, és ugyebár minden jó, ha a vége jó!
Kiderült, hogy különösebben semmi baja nem lett a blokknak, hála a jóféle Castrol Edge Sport olajnak. A tengely mondjuk kapott valamicskét, így az ment a kukába, és kerültek a helyére TI tengelyek. Így most olyan 3000 fordulattól egészen elképesztő módon szedi a lábát, már persze egyhat szívó sornégy mivoltához képest.
Emellett a vezmod is meghalt, ami amúgy is a végét járta már. Csodával határos módon fillérekért sikerült szerezni egyet, amiben bár szintén elég sok km van már, de így is bőven jobb állapotú, mint az enyém volt. Így most a kerregés is megszűnt, de legalábbis durván elhakult. Tavasszal majd kap egy új vezmodot, meg akkor már szíjat is.
Az egészben a legdurvább az, hogy ma mentem vele kb. 380 km-t, innen Szegedről a Dunántúlra el, majd vissza. "Átlag" tempóban (országúton 90-110, városban 60), viszont többé-kevésbé dinamikusan, alkalom esetén előzve, de nem kifezetten szétforgatva a motort, utasok, csomagok nélkül és kikapcsolt klímával 6.1 literes átlagfogyit mértem. Igazából még most sem hiszem el...
Úgyhogy 31-én irány Görögország :)
Kiderült, hogy különösebben semmi baja nem lett a blokknak, hála a jóféle Castrol Edge Sport olajnak. A tengely mondjuk kapott valamicskét, így az ment a kukába, és kerültek a helyére TI tengelyek. Így most olyan 3000 fordulattól egészen elképesztő módon szedi a lábát, már persze egyhat szívó sornégy mivoltához képest.
Emellett a vezmod is meghalt, ami amúgy is a végét járta már. Csodával határos módon fillérekért sikerült szerezni egyet, amiben bár szintén elég sok km van már, de így is bőven jobb állapotú, mint az enyém volt. Így most a kerregés is megszűnt, de legalábbis durván elhakult. Tavasszal majd kap egy új vezmodot, meg akkor már szíjat is.
Az egészben a legdurvább az, hogy ma mentem vele kb. 380 km-t, innen Szegedről a Dunántúlra el, majd vissza. "Átlag" tempóban (országúton 90-110, városban 60), viszont többé-kevésbé dinamikusan, alkalom esetén előzve, de nem kifezetten szétforgatva a motort, utasok, csomagok nélkül és kikapcsolt klímával 6.1 literes átlagfogyit mértem. Igazából még most sem hiszem el...
Úgyhogy 31-én irány Görögország :)
sparco2011-08-10 21:25:15 // 123747
1.6 boxerbe milyen gyertyát ajánlanátok? :)
WarbiRunner (Gyuri)2011-08-10 16:44:50 // 123745
He? Neked konkrétan mi bajod??? Azon kívül hogy megint szítod a hangulatot, épp nem értem mit akarsz ezzel mondani mgint...Lehetne normálisan?
Pagi792011-08-10 15:59:39 // 123742
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor keresek valami bontót ahonnan tudok szerezni szellőzőt, a lámpának nekiállok meló után, az ablakot meg talán jövő héten ha jó idő lesz kiszedem.
Még egy kérdés: a bal oldali ajtókárpitot már nem fogják rendesen oda a "bolhák". Az autósboltban azt mondták nem tudnak ilyet nekem szerezni, mert ez járműspecifikus. Ilyet is bontóban keressek? Vagy lehet rendelni valahonnan?
Akkor keresek valami bontót ahonnan tudok szerezni szellőzőt, a lámpának nekiállok meló után, az ablakot meg talán jövő héten ha jó idő lesz kiszedem.
Még egy kérdés: a bal oldali ajtókárpitot már nem fogják rendesen oda a "bolhák". Az autósboltban azt mondták nem tudnak ilyet nekem szerezni, mert ez járműspecifikus. Ilyet is bontóban keressek? Vagy lehet rendelni valahonnan?
Pagi792011-08-10 13:34:18 // 123739
Sorry a nagy képek miatt, rosszul értelmeztem a leírást! Ha lehetne szerkeszteni és/vagy törölni akkor javítanám! :\
Pagi792011-08-10 13:31:01 // 123738
Megint lenne pár kérdésem:
1., Első lökös alá koptatót lehet kapni valahol? nézegettem egy csomó képet, sehol nem volt ilyen. Ha nem is létezik, akkor melyik másik autótípus koptatója lehetne jó a 145-re?
2., Ez a bal ajtón lévő szellőző.. lehet szerezni/cserélni a hiányzó darabot, vagy komplett ajtókárpitot keressek?

3., Hogy kell leszedni a belső világítást? Csak mert sokszor ez az egyetlen dolog ami zörög a kocsiban...

4., Az utolsó kép a bal hátsó ablakom keretét mutatja.. ezzel szerintetek mit lehet kezdeni?

Köszi előre is a válaszokat!
1., Első lökös alá koptatót lehet kapni valahol? nézegettem egy csomó képet, sehol nem volt ilyen. Ha nem is létezik, akkor melyik másik autótípus koptatója lehetne jó a 145-re?
2., Ez a bal ajtón lévő szellőző.. lehet szerezni/cserélni a hiányzó darabot, vagy komplett ajtókárpitot keressek?

3., Hogy kell leszedni a belső világítást? Csak mert sokszor ez az egyetlen dolog ami zörög a kocsiban...

4., Az utolsó kép a bal hátsó ablakom keretét mutatja.. ezzel szerintetek mit lehet kezdeni?

Köszi előre is a válaszokat!
6 db csevegős hozzászólás elrejtve
pb_2011-08-10 13:12:07 // 123731
Miért ne lehetne? Én is leírtam a Vleményem, arról nem tehetek, hogy ez a kollégának nem tetszett.
Kár, hogy nem összecsuk6ós volt a géped.)
Kár, hogy nem összecsuk6ós volt a géped.)
4 db csevegős hozzászólás elrejtve
Jorjie2011-08-10 12:42:39 // 123726
Itt nem lehet semmiről sem úgy beszélgetni, hogy ne kössél bele ?????
Nem kell válaszolni, mert nem érdekel, ez költői kérdés volt.
Nem kell válaszolni, mert nem érdekel, ez költői kérdés volt.
Vikking 3112011-08-10 12:36:16 // 123723
Kicseréltem a bal hátsó bukóablakot.
Nagyon jó, igaz, hogy csak a fém részét akartam, de miért lenne egyszerű az élet?
A) Az első megmozdulással meghalt a régi csavarhúzóm.
B) A másik csavarhúzó pedig nagyobb kárt okozott a nem kicsit rozsdás csavarban, mint ami után fúró híján inkább ment a csere egy az egyben.
(De hogy miért nem lehetett fél centivel arrébb rakni a felső csavarnak a lyukát, hogy ne kelljen gépészkedni, azt sosem fogom megérteni. )
Következő project: visszamatricázás :)
Nagyon jó, igaz, hogy csak a fém részét akartam, de miért lenne egyszerű az élet?
A) Az első megmozdulással meghalt a régi csavarhúzóm.
B) A másik csavarhúzó pedig nagyobb kárt okozott a nem kicsit rozsdás csavarban, mint ami után fúró híján inkább ment a csere egy az egyben.
(De hogy miért nem lehetett fél centivel arrébb rakni a felső csavarnak a lyukát, hogy ne kelljen gépészkedni, azt sosem fogom megérteni. )
Következő project: visszamatricázás :)
Online tag
0
Vendég0
606
Fórum
Friss topicok
- Spider
- 2 keréken is szép az él...
- Együnk-igyunk, amíg teh...
- Giulia
- Csevegés (Á la Alfa Rom...