nem drágábbak. Nekem a kisautóban van Tungsram Megalight, de sztem szinte semmivel sem tud többet mint a sima, viszont 3x annyiba kerül.
Ezzel szemben a Xenon TÉNYLEG nagyságrendekkel többet nyújt, és már egyáltalán nem drága
nekem az Alfán a tompítot (35W) és a refi (55W) utólagos xenon, és így hordom vizsgásztatni. A csávo azt mondja hogy őt nem érdekli hogy mi van beszerelve csak hogy világítson és legyen korektul beálítva. És a pékek se xszarják.
Hát, hát... Keveset tudunk arról az autóról (előéletéről, stb.), ez alapján még ne formáljunk véleményt. Amúgy én is úgy tudom, hogy van egy pár régebbi autó, ahol nem volt projektoros a gyári xenon. (Pl. Pug 607)
Szép jó estét mindenkinek !!!
A xenon témához volna egy kis észrevételem, a kolégám nemrég vásárolt egy Renault Laguna Grandtour-t 2003 évjaratú a verda és gyári xenonnal van ellátva. Az egészben az a furcsa hogy a xenon nem projektoros (egy az egyben úgy nez ki mint az utólag beszerelhető xenon) nincs lámpa mosó, és automata magasságállító sincs a kocsin, csak a lámpa testbe van belül belegravírozva hogy XENON. Ja és természetesen a forgalmiban is be van jegyezve. Szóval ha ez így okés akkor az utólagos miért nem?
Nekem is volt, én is szerettem. :-)
Ne érts félre, nem vagyok ellene. Szerintem baromi jó dolog, de a szabályok meg a törvények soxor megnehezítik az ember életét. Még ha ezek azért is vannak, hogy megszegjék őket. :-)