Háát, a vasakat nem tudod sasolni mert azok kinnt maradnak a parkolóban. :-))
Érkezés, pálesz kostoló. Csoki, tea kostoló. Kedvezményes vásárlás. Ákos beszámolója az év eseményeiről, megszavazása a következő rendezvényeknek. Csomagolás és usgyi haza. :-)
Vasak félre rakva, itt nem játszanak. Lehet csokit enni, beszélgetni, jövő évi programok megbeszélése, csoki vásárlás, csoki rulett. Este szokott kezdődni 5-6 körül és lehet lenni 10-11-ig.
Hogy van egy ilyen rendezvényen a napirend? Mettől-meddig tart, mert ugye a Mikulás is jön...
A Gorenjés partin voltam, az nagyon bejött, ha ez is valami hasonló akkor agyalok még...
Nekem igazából az ilyen semmitsecsinálunk talik jönnek be, lehet dumálni, meg sasolni a Vasakat.
Ha ez lesz az ötödik akkor igen.
Őszintén, nem bánom már. Nehéz újat, érdekeset mutatni egy már ilyen sokat "használt" helyszínen.
Meg felmerült egy másik rally lehetősége is az ország keleti részén, mert az kicsit kimarad mindig a clubbos rendezvényekből.
nekem? ami legjobban tetszik, a filozofia. elmeletileg barki nyerhet, szinte nem letezik, hogy valaki biztosra megy, soha nem lehet pontos itiner, igy tapasztalattal is bolyong az ember, ... ugy jo, ahogy van.
ami nem tetszik? talan lehetne szorosabb kotodes a markahoz, picit tobb logikai buktato. fantasztikus otlet volt az olajszint, fekfolyadek ellenorzese, ezek miatt autos jellege van, az Elaforg hozza a Selenias dimenziot, de picit hianyos maga az Alfa Romeo marka. Most utoljara nem tetszett, hogy kihagytunk egy feladatot, meg mindig olyan erzesem van, hogy ezt nem tolhattam el en :) (KRESZ tippmix) De vicc nelkul - nehez barmibe is belekotni, ugy jo, ahogy van. Miattam lehetne hosszabb is, tobb feladattal, barmi, igy is ugy is zabalnam :)
A Mille Miglia Majus 13-17 lesz es vagy Romaban vagy Bresciaban szeretnenk megnezni a csodagepeket. Bresca csabito az indulas miatt, de nem tudom, oda lehet-e ferni egyaltalan, Roma gondolom kevesbe lesz tele.
Viszont ha uti a Selenia rallyt, akkor nem megyek, a Selenia a prioritas :)
Sajnos nem lehet teljesen odamenni, csak így alá/elé, ahogy a képen látszik. Kb 100 m-re lehet tőle parkolni a háta mögött, csak közbe van egy erdő is.