Eladó egy 159sw csomagtartóhoz ideálisan passzoló alfás babakocsi rosso színben!
Mind a négy kereke kivehető, esernyőre csukható, ülő és fekvő módban egyeránt használható. Utazáshoz/nyaraláshoz ideális, mert a csomagok tetejére is be lehet fektetni, alig foglal helyet.
Ár: 17 000,- Ft
Tel: +36 30 303 9600
Gyári igen, my10-es lehetőség, ritka, de én egy ilyenben ültem 2010-ben Siófokon a szalonban. Ekkor döntöttem el, hogy nekem lesz egyszer egy ilyen autóm. :)
Akkor elvileg pont 2,5x annyit kell után tölteni, mint 90-nél :-)
A viccet félretéve nem szabad fogynia a víznek. A rendszer zárt. Az egr hűtő egy kritikus pont ilyen szempontból. Ha lyukas a hűtő csőrendszere simán kerülhet víz a kipufogó gázba, onnan meg a szívósorba.
Semennyi, vagy 1dl/év... vegyék le az egr-t, ha viz cseppek vannak ott akkor az egr hütö lyukadt ki, de valakinek a szivosornál engedett... nincs kis gàznál néha torpanás?
Tuti, hogy valami más lesz. Már majd 7 éve 2.0-zok és még nem hallottam lambda hibáról. (Asszony OFF-ja pl azért (is) dobálta, mert fel volt cserélve a kettő szonda.)
Mi lesz vele? Szétég? Szakadt? Fűtése nem jó? Lassan szabályoz?
Sziasztok!
Amikor megvettem az autót, rá egy hónapra lambda csere volt, tehát az előző kuka. Most az új is kuka, amire kicserélték. Mitől van ez, hogy kajálja a szondákat?
Jah én is, ki kell kapcsoljam...átállítani Giulia 3-4Milla körül...és várom az üzenetet :))
A karbon az már tuning, nem tudok róla, h gyáriban lenne ilyen.
Én múlt hét szombaton akartam generátort cserélni ,csak nem volt Torx E kulcsom ,azóta rendeltem Amazonról fasza Proxxon szettet ,holnap ,vagy vasárnap neki esek😃
Szevasztok!
A lámpabúrát (első villágítás) csak melegítéssel lehet lebontani a foncsorházról v. van valami más okosság is a kalapácson kívül?Hőlégfúvó híján hajszárítóval próbáltam de kitartóan és semmi...