Kimentem, lőttem pár képet róla:
Le tekertem a két műanyagházas anyát, akkor már lejön az alsó fedél ami takarja a fűtőmotort. Úgy látom a fűtőmotor alatti légcsatornát is csak pár db csavar tartja és már hozzá férni a motorhoz. Nem tűnik bonyolultnak :-)
De hát arról van szó nem? Fűtő ventilátor 2-es fokozat. "hol keressem a rädio mögött van". Pityukoma: pollenszűrő alatt. A kép tök jó, mást nem lnkeltem :-(
Ne má ! :-) Csak 2-es fokozatban? Vedd ki a pollenszűrőt és egy felxibilis résszívófejjel porszívózd ki. Hátha szerencséd van és csak behullott valami izmosabb falevél amit az 1-es fokozat még nem tud beszívni a lapátokhoz, a 3-4-ben pedig már nem hallani. Lehet hogy hülyeség, de egy próbát megér. Pont tegnap cseréltem én is pollenszűrőt és a szűrő tetejéről hullik be rendesen a felgyülemlett szemétből. Ahogy húztam ki szinte lesöpörte a ház a szűrő tetejét. Szervizben tudod mikor szórakoznak porszívóval :-D Ami behullik az ott is marad :-(
Úgy tudom, néhány autónál baráti módon csak akkor hajtható ki az összes műszerfalat tartó csavar, ha kiveszed a szélvédőt. Reméljük a 159 nem tartozik ezek közé...
nem irigyellek le kell bombázni az egész műszerfalat hogy hozzá juss...inkább bízd szakemberre igaz sokkal több lesz a munkadíj, mint a venti mivel 2 napos munka de legalább zörgésmentesen össze tuják rakni utána a műszerfalat...
Üdv szép napot mindenkinek ,egy gond ismét a géppel a füttö Ventilator om 2 fokozaton furcsa hangot ad olyan mint Ami csapägyas mit Tudok vele kezdeni, vagy hogy älljak neki ,hol keressem a rädio mögött van ,vagy Blizzam szakember re ,idegesitt nagyon a hangja
Nem semmi ez a menetes sztori... Anno aki ezt igy osszerakta megerdemelne egy alapos seggberugast. A csapagy egyebkent konnyen kijott, nem volt osszegyogyulva? Abs jelado?