Jaaa tényleg, nem piros és még TS-is? Akkor ez biztos nem Cup....
Bár lehet én tudom rosszul, de nekem idáig az volt hogy ha Cup verzió akkor vörös és 3,0V6.....
Ha ez V6 TB lenne, sztem odaadnám az 1ik vesémet érte :)
de ezzel sztem páran hasonlóképp vannak :)
a 147 cserélődik GTV-re részemről. egészen biztos, csak az időpontja kérdéses. remélem mielőbb.
Gtv-s cartársak!.Mostanában kétszer is előfordult,hogy 180-nál a megtorpan az autó {v6 turbo}olyan mintha leszabályozna valami.Ha visszaveszem a gázt,a jelenség elmúlik.Szerintetek mi lehet ez?
I think it was 250, 155 rosso red went to the UK of which 1 went to Northern Ireland (none went here to the Republic :( ), and if I remember a thread from a while ago correctly, the rest bar 25 went to different countries around Europe, and nobody knows what happened to the last 25, they were probably kept and used by Alfa themselves.
Nem 3,0V6 van dögivel, V6TB viszont fehér holló:))) Van 1-2 átalakított europai meg pár japán import:DDDD Milyen fanatikusság kell ahoz? Angol létedre japánból importálj olasz autót:)))
Szerezni kell egy pohártartót a seggére, akkor boldogabb leszel vele! :))) Különben is! Tied az ország talán legjobb állapotú GTV-je! Azért nagyon ne legyél ezmiatt szomorú! :)))