Ez a nap is jól indul, az előbb fenyegetett meg egy szuzukis bácsi, hogy megöl/megölet, nem értettem pontosan, mert az ablakot nem volt hajlandó lehúzni, amikor érdeklődve hallgatni kezdtem... Minden esetre a rendszámomat demonstratívan kis füzetbe rögzítette. Éljen!
A km. órám, illetve most már az egész műszerfalam érdekes jelenségeket produkál.
Ma reggelre pl. 3-mal kevesebb km van az autóban, mint amikor tegnap este elindultam. A napi km. számláló néha úgy tesz, mintha nem menne, viszont következő beindításkor bepótolja a lemaradását, zseniális :D Tegnap a főmérő visszaugrott 3 km-t, a napi előre 6-ot, hmmm. Ehhez társul néha teljes sötétség, amikor egyedül a beltérben az a piktogram világít, hogy nem vagyok bekötve, pedig de. No mindegy, a lényeg, hogy a nem véletlenül hűvösnek elnevezett völgyben is simán indult -15fok körül...
Ha a két ünnep között a meglevő 1eurodat átválltottad volna 1 fontra vesztettél volna vele 6 forintot. De ha ma visszaváltottad volna nyertél volna 30 forintot. Azaz 1 hét alatt 24 forint plusz minden euron. Miért nem volt a két ünnep között mondjuk csak kb 100000eurom?:((((