Már megtettem.. Mindig nem lehet blogot olvasni... Sőőőt, írni sem.. Nekem kimaradt belőle hogy beszereltük a toronymerevítőt, a 3 küllős kormányt, stb stb.. és hogy átesett egy féltengely kihajtás cserén mert sikeresen elfáradt az anyag. Méghozzá valszeg akkor amikor a nagy difitörésem volt, akkor kapott egy hajszálrepedést és egyszerűen idővel anyagfáradás miatt eltört. :(
Nálunk ez a "csendes" eső még mindig tart :-(
Szegény Pók, itt áll a garázsban frissen festve, polírozva. Nem erre született.
itt hoztam haza a festőtől :-)
Oda sajna nem jutottam el, tőlünk kicsit messze volt :-(
A sár - amiből a hírek szerint menteni kellett - az gondolom nem a csapadékból származott :-DDD
Szemfülesnek áll a világ :)
És anya mit mond? Mennyivel jobb a helyzet? Ugye milyen sokat dob a komforton? Főleg ha valaki olyan magas mint Te és Ő. Ott már elég sokat jelent ha nem kavarog annyira a szél.
Olyan nekem is van, azért keresek :-)
A helyi kereskedésben december óta hoznak, neten látatlanba meg nem akarok venni.
Amikor a németeknél galyra ment az olajkályha EGR-je volt egy szép a kereskedésben, már bánom hogy nem hoztam el :-(
A belinkelt autót tavaly nyár óta árulják. 2,4 volt az ára, de szerintem még kicsit ebből is lehet alkudni. Megnéztem, mentem vele. Akkor még szinte tökéletes kifogástalan állapotban volt, kívül belül. Minimális rozsdásodást láttam csak rajta. Valós lehet a km, mert nincs elkopva semmi a belsejében. Hengerfej alól jelentéktelen olajszivárgás volt. Szóval nagyon akartam, de nem tudtam rábeszélni az asszonyt, mert neki már az újabb kasznis kellett! :)) Viszont ha jók az infóim, akkor néhány forgatásra kölcsön adták valami helyi TV csatornának. De megnézni mindenképpen érdemes. Jobb sorsra való.