Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy utólagosan lehet-e szélfogó hálót rakni Spiderbe? Valamint ha igen az cirka mekkora költséggel jár?
Előre is köszi: Andy
(nagyon karbantartott, betegesen maximalista műszaki ember vagyok :) 166-om elcserélném (adott esetben értékegyeztetéssel) Spider V6 jellegű "dögre"...
Nekem az utolsó két keresztléc között a tető két szélénél a szegett anyag csiszolódik egy picit. A hétvégén a tisztítást megoldottam nagynyomású mosóval. Jól permeteztem folyékony szappan-mosogatószer-víz keverékkel, hagytam picit állni majd autómosó kefével jól felhabosítottam, amitől így kiszedte a koszt az anyagból, a végén pedig a nagynyomású mosóval alaposan lecsapattam. Száradás után szép fekete volt. Ha jól tudom van valami selyemfényű impregnáló spray is, amivel ezután kezelni lehetne.
erre a válaszra én is kíváncsi vagyok. egyébként nektek is foszlik a tető az első és valahanyadik keresztlécnél? amikor összecsukódik a tető, ez a két keresztélc egymásra kerül és szerintem a kocsi mozgásakor súrlódnak egymáson, amitől kopik az anyag....marha bosszantó.
Megkérdezném a tapasztaltabb vászontetős cartársakat, hogy a vászontetőt mivel szokták tisztítani illetve ápolni. Eléggé szürke a portól és szeretném rendesen megtakarítani, ápolni.
Igen. Első emeleti ablakból pont rálátok a parkolóra. Gondoltam lecsattintom gyorsan a drágámat. :) Canon 350D + Sigma 70-300 szettel készült egyébként.
Ámmen de akkor is le lett lakva!!! Nekem azért sír a szemem ! Nem a festés miatt amugy a festés az a hardtop miatt volt! Vagy te milyen csicsára gondolsz mert hogy az nem az volt az tuti!
Igy ebben a sorendben meg hogy belül enyhén szólva kicsit kocsos le lakott csak használos takaritás nem igazán látszott rajta :-((((((( Soval szomorú vagyok hogy mi lett vele!
Ma láttam egy autót, ami számomra rejtély,mert nem láttam a típusát!!! De "SPIDER" volt,azt leolvastam,nagyon sportos és nagyon nagynak tűnt :))) De körbe jártam volna!!!!!!