...ha nem is vagy igazi virushordozò...végig àmulsz-bàmulsz egy ilyen paràdét...egy biztos a birtoklàsi vàgy magàval ragad...:)hiàba esküdtél eddig bàrmilyen màs màrkàra...
Már megtettem.. Mindig nem lehet blogot olvasni... Sőőőt, írni sem.. Nekem kimaradt belőle hogy beszereltük a toronymerevítőt, a 3 küllős kormányt, stb stb.. és hogy átesett egy féltengely kihajtás cserén mert sikeresen elfáradt az anyag. Méghozzá valszeg akkor amikor a nagy difitörésem volt, akkor kapott egy hajszálrepedést és egyszerűen idővel anyagfáradás miatt eltört. :(
Nálunk ez a "csendes" eső még mindig tart :-(
Szegény Pók, itt áll a garázsban frissen festve, polírozva. Nem erre született.
itt hoztam haza a festőtől :-)
Oda sajna nem jutottam el, tőlünk kicsit messze volt :-(
A sár - amiből a hírek szerint menteni kellett - az gondolom nem a csapadékból származott :-DDD
Szemfülesnek áll a világ :)
És anya mit mond? Mennyivel jobb a helyzet? Ugye milyen sokat dob a komforton? Főleg ha valaki olyan magas mint Te és Ő. Ott már elég sokat jelent ha nem kavarog annyira a szél.
Olyan nekem is van, azért keresek :-)
A helyi kereskedésben december óta hoznak, neten látatlanba meg nem akarok venni.
Amikor a németeknél galyra ment az olajkályha EGR-je volt egy szép a kereskedésben, már bánom hogy nem hoztam el :-(