enis :)
egy jobarätom meselte hogy a nagyapja mindig azzal dicsekedett hogy 70 ev alatt mesterfokura fejlesztette a teafözesi tudomänyät,es ezen nemis kivän mär tullepni :)
Ha jól rémlik én is vhol a neten találtam,úgyhogy elképzelhető.
Egyébként eléggé egyszerű kaja.
Fokhagymát,kicsi oregánót,bazsalikomot megpirítunk oloivaolajon,majd felöntjük egy doboz darabolt paradicsom konzervvel.Mehet bele só,bors,majd mikor ez felforrt,bele kell tenni a spenótleveleket.Ezeket épp csak össze kell keverni és már le is lehet venni a tűzről.
A gnocchit egy kicsit elő kell főzni,majd összekeverni a már elkészített spenótos paradicsomszósszal.Aztán az egész mehet bele egy tűzálló tálba.A tetejére elméletileg rikotta kell,de sztem bármilyen sajttal helyettesíthető ez.
Készre kell sütni az egészet és már lehet is kajálni:-)))!
Sztem nagyon finom,könnyű étel.
Mint már az előbb bevallottam férfiasan,ezek a kaják nem az én érdemeim:P!
Ha nekem kellene mindíg vacsorát készítenem,én is gyakran vacsiznék soványtúrót:-DD!
Imikem menza van nälatok? :)
az en szakacsom ma estere sovanyturot fözött diabetikus meggybeföttel,es edesitövel...
mär honapok ota minden este ezt fözi... :S :DDD