Szabad hétvégéd lesz? ...az igen...talán az egyik legjobb dolog,persze egy pár másik után:)))))) Szerencsére nekem mindig szabad,de sok hétvégét töltünk a telken melóval.Persze ez azért nem rossz munka:))))))
Ittam már erőset egy szomorú dolog miatt. Jók lehetnek azok, amiket írtál! Én is ki fogom próbálni! Igen, korán lesz, 3.20- kor csörög a telefonomon az ébresztő. De semmi vész, legalább utána a hétvégém szabad lesz elvileg, már várom nagyon!
Nálunk Kati szereti az epres és megy sört.Viszont a múltkor a lányunknál ittunk eper bort,és az isteni finom volt. Hát pedig jó belökni néha valami jó erőset,persze ez amolyan férfiakra jellemzőbb dolog:)))) Nem irigyellek a 1/2 5-ös kelés miatt:)))))
Biztos nagyon finom lehet! Én is szeretem a hasonló jellegű innivalókat. Múltkor egyik közeli barátom által megismertem és megszerettem az epres sört. Ez 0% alkoholtartalmú, utána még vezetnem kellett, ezt iszogattunk a parkolóban. Nagyon finom volt, és teljesen rászoktam. Alkoholt nem tudok inni, mert mindig kidőlök, amikor megpróbálkozom vele, így mindig csak alkoholmentes italokat iszom. A másik az, hogy a munkahelyre sokszor hirtelen kell bemenni, így nem is tudok az időmmel előre tervezni néha. Ma este próbálok egy kis sangriát inni, nagyon szeretem. Reggel fél ötkor nekem start a melóhelyre, addig most biztos nem kell mennem sehová, kihasználom az alkalmat.