Inter156 (il mascalzone)2009-06-14 21:00:43 // 5070
..akkor a két szélső nyerő nálam is:)) bár nem rég értünk haza és én most a pezsgőre szavaztam:))))
Marty2009-06-14 20:59:25 // 5069
Ugye!?:))) Mosogatni se kell sokat:P:)))
Inter156 (il mascalzone)2009-06-14 20:55:34 // 5068
...na jó ..bevallom mi tényleg így főzünk,de nem is ég le a kaja:-DDD
Poló2009-06-14 20:51:02 // 5067
Akkor ott a két szélső, azok nem barnák, csak kicsit erősek :)
Marty2009-06-14 20:48:25 // 5066
Ne magyarázkodj, az csak rosszabb!!!!:DDDDDDD
Inter156 (il mascalzone)2009-06-14 20:46:19 // 5065
Inter156 (il mascalzone)2009-06-14 20:42:44 // 5064
Én nem csípem a barnát,de a kép így is gyönyörű:)))))
Inter156 (il mascalzone)2009-06-14 20:41:12 // 5063
ÖÖÖÖ ...igen!!!! Gondolom senki nem maradt éhes!? Tényleg jól néz ki:))))
Marty2009-06-14 17:49:28 // 5062
mmmmm... barna Heineken:)))) Azt én is nagyon szeretem:)
Marty2009-06-14 17:48:27 // 5061
mmmmmm... még most is összefut a nyál a számba....:P:)))
Poló2009-06-14 13:27:13 // 5060
Edyboy2009-06-13 22:03:23 // 5059
Inter156 (il mascalzone)2009-06-10 22:19:14 // 5058
boyci2009-06-08 21:46:00 // 5057
én türelmes vagyok...na most mondd!!! :))))))
Zsifi2009-06-08 21:42:39 // 5056
Én is arra gondoltam.:)))G
Zsifi2009-06-08 21:42:11 // 5055
Ó ha most elmondhatnám!:)))))G
boyci2009-06-08 21:40:58 // 5054
nem ...a bor nem jut el hozzám... :_DDD
ééén igen!!!
ééén igen!!!
Marty2009-06-08 21:36:53 // 5053
Te jobb lesz, ha kúrálod magad, mert hétvégén még a borig se jutsz el!!!:)))))
Whiteskull2009-06-08 21:36:29 // 5052
Ez az áldott jó szívem! :)))
boyci2009-06-08 21:35:51 // 5051
azt mondják minden út Rómába visz :DDD
boyci2009-06-08 21:35:08 // 5050
:))))) akarsz róla beszélni Anyum?? :))))
Zsifi2009-06-08 21:34:00 // 5049
Tényleg neki jutott a könnyebbik fele.:)))G
Whiteskull2009-06-08 21:33:29 // 5048
Én azóta már többször is eljutottam a borig. :DDDD
Zsifi2009-06-08 21:33:09 // 5047
Én is visszamentem, csak más volt a sorrend.:)))G
Whiteskull2009-06-08 21:33:02 // 5046
Puszi! :)))
Én magoztam, aztán Jutkának már csak meg kellett sütnie. :)))))))))
Én magoztam, aztán Jutkának már csak meg kellett sütnie. :)))))))))
boyci2009-06-08 21:32:08 // 5045
én a borig jutottam....most megnézem a rétest is ...jobban :DD
Zsifi2009-06-08 21:30:38 // 5044
Ez remek!!!!
Jutka vagy valamelyik nagymama?G
Jutka vagy valamelyik nagymama?G
Whiteskull2009-06-08 20:33:41 // 5043
Papírzsepi! Tudod! :)))
Az a baj, hogy utána savlekötőt is kell inni. :DDDDD
Az a baj, hogy utána savlekötőt is kell inni. :DDDDD
csocsi2009-06-08 20:32:24 // 5042
A nagylelkűséged megint meghatott :))
Whiteskull2009-06-08 20:31:13 // 5041
Igazad is van. Eszem még egy tányérral, aztán majd elmesélem. :)))))))))
csocsi2009-06-08 20:28:52 // 5040
Ugyan húsos vagyok, de hagynám magam elcsábítani :))
Whiteskull2009-06-08 19:39:09 // 5039
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:56:13 // 5038
..hiszek neked!:-D
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:53:26 // 5037
Hát ez így nagyon jól néz ki:))))Nyam-nyam.....:)))))))
Marty2009-06-07 21:45:08 // 5036
Fini tuti...:)))
Angyal Rita2009-06-07 21:44:21 // 5035
(Nekem többször mondta Wiki, hogy nyuszipörköltet csinál belőlem, ha kések tőle. Úgy is hívott, hogy én kicsi nyuszipörköltnek valóm.)
Angyal Rita2009-06-07 21:42:42 // 5034
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:40:35 // 5033
Hát olyat szerintem nem ettem,de jó lehet,főleg ha a kedvenc kajáid egyike:)))))
Marty2009-06-07 21:38:25 // 5032
Hát rosszabbik esetben :))))
bilon2009-06-07 21:35:55 // 5031
amihez a párod szolgáltatja a nyulat? :DDDDDD
Marty2009-06-07 21:35:12 // 5030
Neeeeeeeem a sün sültre!:))) Én a nyúlzúza pörit szeretem a legeslegjobban:))
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:29:31 // 5029
Ha a zsiráf zsírban sültre gondolsz.....el árulom a teve here püre az jobb..... egy kis pók ór levessel:))))))
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:26:50 // 5028
Szóval a gyümölcs most nálatok is központi dolog lett!!!! A Charlotte az hogy is néz ki??A neve ismerős:)))
Angyal Rita2009-06-07 21:10:52 // 5027
Az nagyon fini!
(Pont ezen gondolkodtam ma, melyiket csináljam, piskótát, vagy gyümi tortát, vagy mákos kifliket Horváth Rozi módra (mert már tavasz óta nem csináltam, utoljára a fogorvosnak csináltam és az asszisztensnőjének, a műtét után, nagyon örültek neki, pont nagyon éhesek voltak akkor este), vagy Charlotte tortát, vagy az előbbieket. Szerencsére finom volt mind, amit csináltam a hétvégén.)
(Pont ezen gondolkodtam ma, melyiket csináljam, piskótát, vagy gyümi tortát, vagy mákos kifliket Horváth Rozi módra (mert már tavasz óta nem csináltam, utoljára a fogorvosnak csináltam és az asszisztensnőjének, a műtét után, nagyon örültek neki, pont nagyon éhesek voltak akkor este), vagy Charlotte tortát, vagy az előbbieket. Szerencsére finom volt mind, amit csináltam a hétvégén.)
Marty2009-06-07 21:01:59 // 5026
úúúúúúúúú... jó is ám az!:)))
Inter156 (il mascalzone)2009-06-07 21:00:11 // 5025
Húú ...de de jót főzöcskéztetek itt lányok!!!!Meg jött az étvágyam:))))) Most még a zsiráf zsírban sült,sün sültet is megenném... Be érett a cseresznye,úgy hogy a piskóta az kötelező program volt ma:)))
Marty2009-06-07 17:54:44 // 5024
Nagyon szívesen.... próbáld ki, szerintünk nagyon finom!!!:) Én karajból csináltam most... legközelebb megpróbálom pulykából is:)))
Angyal Rita2009-06-07 17:49:27 // 5023
Köszönöm szépen a receptet!
Krumplis tót vagyok, én is nagyon szeretem a krumplipürét, először azt fogok csinálni hozzá én is.
Krumplis tót vagyok, én is nagyon szeretem a krumplipürét, először azt fogok csinálni hozzá én is.
Marty2009-06-07 17:39:06 // 5022
Tejszínes-gombás hús sajttal sütve
Hozzávalók: (elvileg 4 személyre)
• 1 kg szeletelt karaj, csirke- vagy pulykamell
• kb. 30 dkg gomba
• 2 dl tejszín
• 1 közepes fej vöröshagyma
• reszelt sajt
• só
• bors
• kevés liszt
• kevés olaj
Elkészítés: A hagymát apróra, a gombát kisebb cikkekre vágom. Olajon üvegesre sütöm a hagymát, rádobom a gombát. Sóval, borssal ízesítem, és ha elfőtte a levét, kevés liszttel megszórom. Pár másodpercig pirítom, majd felöntöm a tejszínnel. Összeforralom, majd félreteszem. A húst vékonyra veregetem, sózom-borsozom, lisztbe forgatom, és forró zsíradékon mindkét oldalát hirtelen megkapatom. Tűzálló edényt veszek elő, kicsit kikenem margarinnal, aztán jön a rétegezés. 1 réteg húst fektetek a tálba, amit alaposan bevonok a gombás mártással. Jöhet a következő adag hús, rá a gomba. Alufóliával befedem, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tolom. Kb. 1/2 óra múlva megszúrom hústűvel, és ha könnyedén átszalad, kiveszem, és megszórom bőven reszelt sajttal. Megvárom, míg kicsit megpirul rajta a sajt (ilyenkor lehet használni a grill fokozatot, csak figyelni kell, nehogy túl pirosra süljön), és kész is.
Én krumplipürét csináltam hozzá köretnek:)
Hozzávalók: (elvileg 4 személyre)
• 1 kg szeletelt karaj, csirke- vagy pulykamell
• kb. 30 dkg gomba
• 2 dl tejszín
• 1 közepes fej vöröshagyma
• reszelt sajt
• só
• bors
• kevés liszt
• kevés olaj
Elkészítés: A hagymát apróra, a gombát kisebb cikkekre vágom. Olajon üvegesre sütöm a hagymát, rádobom a gombát. Sóval, borssal ízesítem, és ha elfőtte a levét, kevés liszttel megszórom. Pár másodpercig pirítom, majd felöntöm a tejszínnel. Összeforralom, majd félreteszem. A húst vékonyra veregetem, sózom-borsozom, lisztbe forgatom, és forró zsíradékon mindkét oldalát hirtelen megkapatom. Tűzálló edényt veszek elő, kicsit kikenem margarinnal, aztán jön a rétegezés. 1 réteg húst fektetek a tálba, amit alaposan bevonok a gombás mártással. Jöhet a következő adag hús, rá a gomba. Alufóliával befedem, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tolom. Kb. 1/2 óra múlva megszúrom hústűvel, és ha könnyedén átszalad, kiveszem, és megszórom bőven reszelt sajttal. Megvárom, míg kicsit megpirul rajta a sajt (ilyenkor lehet használni a grill fokozatot, csak figyelni kell, nehogy túl pirosra süljön), és kész is.
Én krumplipürét csináltam hozzá köretnek:)
Angyal Rita2009-06-07 17:34:44 // 5021
Hm, ez nagyon jól néz ki! Majd felteszed ide a receptet?