Jut eszembe, nem kell valakinek egy Shimano Deore LX hátsó váltó baráti áron? Vannak rajta karcok, de szépen mozog igazándiból.
Nekem 9-es fogaskeréken van, szerintem jó, de feljebb szeretnék lépni XTR-re. Tudom, ogy ez nem a legmegfelelőbb hely, de hátha érdekel valakit mondjuk 5.500-ért :)
Már egyszer elmentem mellette( négy éve ) úgy hogy nem figyeltem fel rá. Most is a lányom mondta hogy visszafelé megállunk a szabadstrandnál :-) milyen szabad strand te gyerek ? Hát a templom torony mögötti körtöltésen jártak emberek, és azt hitte strandolnak :-) de nagyon megérte, mesés a hely is és a story is megható. + egy német öreg agyba-főbe dicsérte a motoromat és a német tudásomat :-)
Különben meg nem is volt oly durva, merthogy megegyeztünk a csapattal, hogy a büde városi rész kimarad, tehát az M0-tól M0-ig mentünk és így volt 120. Ez számomra csak az elindulás után derült ki, tehát már bőven úton voltunk, mikor is leszögeztük... A kb. 10 fős létszámból 4-en maradtunk, de a 'rendezvény' élvezeti értékéből ez 'mit sem vont le... jól éreztük magunkat. :)
Sajnálom. :(
De emiatt ne fájjon a fejed, bár óra 45-ig vártunk, majd elindultunk... más is lemondta, de 4-en voltunk... jó volt! Viszont szerintem lesz még az idén ilyesmi, ha nem pont ezis... ha így-úgy van rá érdeklődés, beírom ide... hátha! :)
Sajna nem tudtam menni. :-((
Reggel a kutyasétáltatáskor láttam, hogy a nem idén barnult recycling matador drapp C- típusú egyének fel akarták törni éjjel a céges transportert. Rendőrök- helyszínelők. :-(
20 ezrenként vezérléscsere. Az kicsit húzósabb. Nem a legmegbízhatóbb, nem olyan, mint egy japán gép, de alapvetően jó. Kényes a jó olajra. :-) Cserébe nem igazán van hozzá foghatóan szép járgány, talán még a Cagiva Raptor.
Pontos adatom egyelőre nincs (lehet, hogy senkinek se :D), de százegynéhány biztosan lesz... töltésen menéssel... :)
Várunk szeretettel! -amennyiben úgy döntesz...- :)
Dobogókő nagyon kellemes lehet. :-)
Nekem is már régóta esedékes egy Téglagyár-Dobogókő túra. Még tavaly próbáltam megcsinálni, de valami bögöly vagy darázsfészek mellett mentem el- talán- és nekemestek. Azóta nem túráztam.
Bár ilyen melegben inkább egy etyeki pincetúra kellene. :-D
Minden esetre, ha valakinek van kedve kicsit tekergőzni egy Csepel-sziget kört, augusztus 3.-ára tervezzük a kis csapattal, XXII. Campona környéki indulással. Pontosabbat majd később, ha érdekel valakit. Nem profi a csapat, de ahhoz mérten igyekszünk haladni... legalább kocsmaközeli állapotba! :)))
Autós nem, de kerékpárossal jó sokkal találkoztunk. :) Fent Dobogókőnél, meg kimondottan sokkal...
Ezt? Nem, eddig még nem is hallottam róla. Majd tanulmányozom alkalomadtán.
Jaaa...olyanom nekem is van, csak nincs hozzá memóriakártya és tele van a saját memója és különben sem tudom a gépre áttenni a képeket, ezért is van tele és... és különben is! :D