Én irigylem ezeket a Trabi fanatikus srácokat,jó buli lehet megcsinálni és hajtani őket :-)
Van pár fotóm,még a Sziget fesztiválon csináltam őket pár éve ...nem semmi gépek voltak :-)
Szóval a német kocsik nem,de pl az amerikai autókhoz mit szólsz?
Azoknak is meg van a varázsa,valami teljesen más világba kalauzolja az embert,ha bele ül :-)
Pontosan!!! Az Alfa.... A német autók valahogy nem adják a feelinget!!! Olyan hideg számomra kívül belül. Volt nekem is..Mostanában nagyon sok Trabit felújítanak brutálisan. Ma is láttam egyet. Olyan mínuszos volt a kereke húúúúúúú ráadásul totál benne volt a kaszniban. --csak a Rendőr bácsi meg ne lássa. :-)
Klafi! Mi a cimborákkal épp egy Csepel Művek kerékpáros bejáráson voltunk és ezekből láttunk párat, merthogy eltévedtek, továbbá jó pár látogató is minket kérdezett, hogy hol lehet ez a helyszín. :) De végül nem mentünk át.
Az internet szerint 1964-ben a bruttó átlagfizetés 1757 ft. volt.
Persze akkor még nem volt jövedelemadó,csak a nyugdíjat vonták,ami 10 % alatt lehetett.
Gratula! nagyon klasszul összeraktad! Mindenesetre nagyon érdekes, hogy milyen árak voltak abban az időben! Kíváncsi lennék az akkori átlagfizetésekre.