Ma reggel találkoztam Diny kollégával és mondtam neki, hogy Gergő barátomon keresztül el tudod mjad juttatni a modelljeit hozzá, az év végéig elég sokat fog még jönni Pestre meló miatt.
Nekem ügye még csak 2 db van a polcon, de gondolom baromi jól mutatnak majd együtt :) Bisztosss vagyok benne, hogy meg fogod osztani velünk egy-két fotón a végeredményt :)
Thx! :)
Na majd az lesz a Hűűűű B+, ha megjön végre a 7 darab Ixo La Storia modellem is! :) Az is lesz az igazi nagy durranás! :) ...legalábbis nekem. Aztán lassan ki kellene találnom valami kitűntetett helyet a könyveknek is, mert ebben a mennyiségben, már igencsak szépen mutatnakígy együtt! :))
Maradjunk annyiban, hogy különleges! :))) HW Elite kiadás, tehát biztos vagyok benne, hogy hibátlan darab és tökéletes kidolgozás. Őszintén szólva most rá álltam arra a témára, hogy inkább keresem a különlegesebb darabokat, mint azokat ami "divat" és száz meg száz gyártónól kapható millió verzióban! :)
Gondolom, hogy nem az volt az elsődleges szempont, de én már kaptam ilyen kritikát. Viszont volt olyan ismerősöm, aki egy ilyen rendelés után szidta a Postát elég rendesen. Visszaküldetni, cseréltetni, ... :-(((