Na most beszéltem emberünkkel, Vasárnap hoz haza egy adag cuccomat (amik már megérkeztek hozzá, de remélem minden nála van! :)))/ Szóval vasárnap este képdömping! :)))
Nekem is gyűlnek a Ferrari F1-ek, de még mindg csak virtuálisan :( Sajnos még egyik darabot sem tudtam kézbefogni. Mind ott dekkol a német kontaktomnál... Mostmár lassan hazaehetné a fene! :)))
Akkor csak igazam van, hogy eddig ritkaság volt :))))))))))))))))))))))))))
Más:
Ha esetleg látsz F430 Scuderiát (18-ban természetesen) és nem aranyárban, az érdekelne. Múlt héten voltam a Ferrari szalonban Pidap kollégánál, náluk volt belőle a shopban, de horror áron :(
Nem mellékesen nekem ebből a GTV-ből ez a szürke sokkal jobban bejön, mint a rosso... nemtom miért, de jobban tetszik. Most van fent egy darab, ami licitálós, 2 nap múlva jár le, arra rárepülök, hátha sikerül jó áron megszereznem...
Igazi ritkaság érkezett a Victor Hugo utcai modellboltba!!!
Alfa Romeo Alfetta GTV 2,0 1980 1:18
Az ára eléggé húzós: 24200 forint, viszont én 14 éves modellgyűjtési pályafutásom alatt még soha sehol nem láttam 1:18-ban ilyen GTV-t, igazi ritka csemege.
csak jelezném, hogy ha valamelyikőtöknek -a mérete folytán - nagyon derogál valamelyik 1:60 körüli (igazából a "Matchbox-szabály" szerint 3"-ben gyűjtök, de ez a jellemzően személyautó Alfáknál kb. ekkora léptéket jelent) kisverdája, szívesen "befogadom" a nyájamba, csak annyi a kritérium, hogy hibátlan állapotban legyen.
Az sem baj, ha nem az utolsó részletekig kimunkált gyártmány, épp ellenkezőleg..