Dóri is megpróbál úgy csinálni, változó sikerrel :)))
Egyébként nem tudom Nálatok hogy van, de ha barátok, ismerősök jönnek hozzánk, mindig óriási sikere van a vörös vitrinnek, még a csaj ismerősök is elismerően nyilatkoznak róla :)
Mi Szandrával ezen a ponton már túl vagyunk. Ő már megpróbál úgy csinálni, mint akit érdekel is, hogy épp mi az amit magamnak veszek és épp hogy illik bele az eddigi "képbe" :))))
Szerintem mindet össze fogjuk szedni azzal a különbséggel, hogy én kicsit lassabban :)))
Erről az egész autógyűjtős mizériáról mindig kisgyerekek jutnak eszembe, azokat szokták hülyíteni egy-egy rajzfilmhős képével díszített tolltartóval, bögrével, kulcstartóval, stb... Nekünk felnőtteknek meg La Storia, Elite, stb... de a lényeg ugyanaz: mi is gyermeki lelkesedéssel vadászunk a (kicsit komolyabb) kisautókra, mint ahogy a kissrácok a bögrére meg a többi cuccra :))) Aztán lehet nézegetni a vitrinben őket :)
Szegény Dóri is már csak egy beletörődő mosollyal és fejrázással nyugtázza, ha valami új autóval állítok haza, tudja, hogy ezen már semmi nem változtathat és még sok-sok kis "családtaggal" fog bővülni a gyűjtemény :)))
...A HotWheels egy szemét cég egyébként :))), mert most egyszerre 5-6 új modellt is piacra dobott, én meg nem győzöm kapkodni a fejem, hogy mit is kezdjek. Szedjem össze gyorsan a La Storia modelleket, aztán az Elite széria, vagy mi legyen... :))
Vágom, hogy ez az '51-es, ezért mondtam, hogy az '52-es megvan, de a sorból előtte ez még hiányzik. Na de majd máskor, először a Raikkönen-Lauda projekt fusson le :)