MartinGT - főkép
>> AutóápolásAlfa GT 1.8 TS // 2016-05-26

Végre sikerült időt szakítanom egy teljes polírra így Alfika végre csillog-villog :) Nagyon szép munkát végzett a polírozó így a végeredmény is jobb lett mint vártam! Sikerült eltűntetni az apróbb hibákat is amiket az előző tulaj okozott :) A képek nem adják vissza teljesen de élőben nagyon szép lett!

 
>> Tuning és extraAlfa GT 1.8 TS // 2016-05-01

Mivel téli gumikkal vettem az autót így az időjárás melegedésével muszáj volt nyári gumik után néznem. De ha már nyári gumit kellett vennem felniket is szerettem volna hozzá! Így esett a választásom ezekre a 17-es 8J széles Et 35-ös alufelnikre és ezekre 235/40-es peremvédős Dunlop pacskerokat szereltünk! Mind kényelem,mind tapadás szempontjából tökéletesek!

 
>> SzervizAlfa GT 1.8 TS // 2016-04-21

Az autó vásárlása után 2 héttel jónak láttam megtenni a kötelező szervizeket,mivel az eladó nem tudta a pontos idejét amikor cserélve voltak. Kellemes meglepetés ért,mert a vezérlést,vízpumpát illetve a légszűrőt is cserélték. A biztonság kedvéért mindent ledobtunk róla és bekerült egy Ina vezérlés szett Dolz vízpumpával és új levegő szűrővel! A pollenszűrők cseréjével kicsit meggyűlt a bajunk mert eléggé elrejtették az olaszok :) de körülbelül 15 perc keresgélés után gyerekjáték volt kicserélni! Olajat Selenia 20K-t kapott mindenki ajánlásával:)