Mutasd

>> Szerviz2019-02-17

Hiába cseréltem ki a vákumcsöveket meg a Map-ot és persze a nyomásszabályzót utánna is leszabályzott és lusta volt.Gépre tettük és a turbó túltöltött 2,5bart nyoott . Így meg is lett a szombati program geometria takarítás. Le is kaptam a turbót 1 óra alatt . Tökre örűltem magamnak. Utánna viszont jöttek a gondok . Először is beleszakadt 2csavar a geo házába ,hhhmm mondom jó valahogy megoldom majd összerakásnál. Nagynehezen leoperáltam a dolgokat rolla kocogtattam 3órán keresztül de nem vált szét a turbó a geotól . Tök jó úgy voltam vele még higgad az agyam megnézem a tengelyt ......még jó hogy megnéztem . Csak annyira lógótt hogy beleért a házba . Így nem is kínlódtam vele tovább barátomtól hoztam egy másik turbót ezutón is köszi mégegyszer Bereczki Balázsnak. Azóta tökéletesen húz az autó és nem tilt le .

 
>> Szerviz2019-02-02

Elkezdtem autópályázni a kocsival és észrevehetően suta volt és megtorpant ha hirtelen akartam gyorsítani és ki is gyulladt a befecskendezés hibalámpa. Hétvégén gépre dugtam a kocsit és P0235 hibát dobott ki. Kicseréltem a Map sensort de akkor is csinálja . Úgy hogy ezt még keresgélni kell ..... A turbón kicsieréltem a vákumcsövet és jó is lett . Kapott új légszűrőt is.

 
>> Tuning és extra2019-01-26

gyári 16" alufelnivel vettem az autót szeretem is de..... úgy gondoltam ,hogy kicsi. Tanakodtam ,hogy 17" vagy 18" legyen. A végeredmény egy 18" szett lett. Rendbe szedtem lefestettem feketére és új gumikat kapott. De mikor felkerültek kiderült ,hogy nem fér el a 225 gumi . Megoldás egyszerű ....nyomtávszélesítés. :) gyártattam is 4db-t . szép is lett a végeredmény de az első próbaúton kiderült ,hogy az első gumik beleérnek a sárvádőbe :( . így a megoldás az lett ,hogy az elsőkből leesztergáltattam probléma megoldva :)

 
>> Tuning és extra2019-01-26

kidobtam a gyári rendszert tiszta korom volt az egész :( rendeltem új katalizátort valamint gyártattam egy kipufogó dobot

 
>> Tuning és extra2019-01-26

jött az ötlet ,hogy arculatott váltsak az autón de persze nem akartam túlzásba esni és" sufni tuningolni" v elcsúnyítani az autóm.így jött az öttlet ,hogy GTA lökhárítót tegyek fel :) szereztem is egyett igaz matt fekete színben de lefestem majd .

 
>> Tuning és extra2019-01-26

Úgy döntöttem ,hogy elég volt a nyári melegben érzékelhető lustaságból. Mármint az autó teljesítményére gondolok. Rendeltem egy nagy intercoolert és fémcsöveket az autóhoz és eltávolítottam a gyári pici coolert.Érezhetően jobb lett az autó miután összeállt a rendszer.