Mutasd

>> Szerviz2018-05-09

314843 km-nél megtörtént az olajcsere, Selenia 20k-t kapott, Bosch p3300 olajszűrőt, Alco légszűrőt. Időközben már bekerült a Rendes József által újrabőrözött váltógomb is.

 
>> Szerviz2018-02-06

Időközben történtek események, most rögzítem. Egy délután nem indult az autó, megadta magát az akksi, TZolinak volt jó áron egy hibátlan, megkapta azt. 312 320 km állásnál megtörtént egy teljes vezérléscsere, szimeringekig bezárólag, vízpumpával, vezérlésmódosítóval együtt. Szép csöndes lett a kisautó, most már nyugodtan lehet menni bármerre. Szét lett szedve mind a két oldalon hátul a függönylégzsákok csatlakozója, ez a hiba eltűnt, remélhetőleg így is marad. Duda nincs, a kormányban minden rendben, tovább kell nyomozni. Váltógomb ideiglenesen a párom 156-jából a műanyag lett, az eredeti megy újrabőrözésre. Minél hamarabb kell egy olaj csere is, bár van még 2000 km-je, de az egy éve október végén letelt.

 
>> Esemény2017-11-07

Szeptember 12-én egy Alfás ismerőstől megérkezett a kisautó. Sok minden rendbe van téve rajta, sok minden várat még magára. Épp lakatolásra készült volna az előző tulaj, mikor kiderült, gyerek jön a családjába. Mivel három ajtós az autó, inkább váltott egy Ti 156 SW-re, ez pedig parlagon hevert jó ideig, mígnem egy ártatlan beszélgetés folyamán visszautasíthatatlan árat mondott rá, így hamar el is hoztuk. Köszi Joci :D A vezérlésmódosító néha nagyon traktor, néha csöndes, cserés a két küszöb, hátsó kerékív, kell egy vízpumpa, lassan mennek le és fel az ablakok és az ajtó zárak sincsenek a helyzet magaslatán távirányítóval. Légzsákhibát ír a függönylégzsákra, csatlakozó hiba valószínű, megy a check engine is, kiolvasás után tudjuk, 1-es lambda szonda. Kellett a Bosera egy fejegység, átalakítóval kapott egy Pioneert, csöpögött a felső vízcső, pasztával vissza lett rakva amíg nincs új cső, a váltóbovden végén levő babafej ki van kopva, lejár, ideiglenesen rádrótozva, ne tudjon leesni, lakatoláskor csere lesz. Jobb hátsó kerékcsapágy morgott az állás után, kis rendszeres járás után elhallgatott. Egyenlőre ennyi.