Mutasd

>> Egyéb2013-04-07

Remélem tényleg itt a tavasz és vége a havazásnak! A remény hal meg utoljára! :-) Felkerültek a nyári 19-es kerekek, azért ezzel az igazi! 14.375 km az óraállás.

 
>> Szerviz2012-12-15

Hófehér novemberben betöltötte az első életévét. Annak ellenére, hogy az autó még bőven ráérősnek ítélte az olajcserét (11.542 km az eddig közösen megtett út), gondoltam, azért egy évben egyszer neki is jár a szerviz. Olaj, olajszűrő, levegőszűrő és pollenszűrő csere történt. Az eddigi tapasztalat alapján újabb egy év gondtalan autózás következik. :-)

 
>> Egyéb2012-10-22

Bár ma napközben 20 fok is volt, délután felkerültek hófehérre az új grafit téli kerekek (17"). Jövő hétre már 4-8 fokot mondanak, így a kellemes melegben most szántam rá magam a cserére. (Természetesen az új grafit felniket korábban az összeszerelésnél már kiegyensúlyozták.) Sokkal szebb így grafit színben, mint ezüstben volt. :-) Persze újra várjuk majd a tavaszt! (19") (km óra állása: 10.675 km)

 
>> Egyéb2012-10-01

Előkészülve a télre a téli felniket (17") is grafit színűre fényeztettem, csak ez lakkozott kivitelben készült. Mellékeltem két ízelítő fotót. Persze gumiápolás után, az autón lesz az igazi és majd várhatom újra anyarat (19"). :-)

 
>> Egyéb2012-07-10

A GT-be került a korábbról megmaradt és eddig az SW-ben jól szolgáló csomagrögzítő háló (amit még a korábbi GT-ből tettem át), mert az SW-be kis feleségemtől kaptam egy új gyárit, ami ide passzol

 
>> Egyéb2012-05-28

Felkerült! :-)

 
>> Tuning és extra2012-03-09

Kapcsolható gázpedál elektronika került a fehér gépszörnybe. Olyan, mint az utolsó 170 lovas dízel GT-nél a gyári sport gomb funkció.. Szuper lett! Normál, közepes és érzékeny beállítási lehetőség! :-)) (egy kapcsolóval változtatható a beállítás a váltó mellett)

 
>> Egyéb2012-03-04

Sajnos tegnap késel kivágták a jobb hátsó téli gumimat, ahogy azt egy jó kis "trükkös" lopás előtt szokták! (Kerékcsere alatt meg a segítő kezek mindent elvisznek az autóból...) :-( Szerencsémre többen több autóval voltunk, így a két "kedves" autó körül ólálkodó, ránézésre is ezzel foglalkozó sietősen elhagyta a helyszínt. Természetesen a rendőrség a rendszámtöredék és személy leírásuk megadása után sem csinált semmit, még úgy sem, hogy a térfigyelő kamera rögzítette a távozásukat (a teljes rendszám is meglett volna......)! Furcsa!
Szóval most gyorsított eljárásban felraktam a nyári kerekeket. Gyönyörű!! Erre vártam, ha nem is ilyen körülmények után. Végre itt a jó idő! Végre teljes és szép az optika! Nagyon szép ezzel a kerékkel és azonos tükörház színnel! :-)

 
>> Tuning és extra2011-12-28

Némi ötletelés, a Brera emlékei és Halesz autójának többszöri szemrevételezése után megszületett az elhatározás! Tetőfóliázás! (Nem akartam túlzásokba esni, de szerintem jól állna némi optikai karcsúsítás hófehér tetejének.) Az ötletből hamar valóság lett az autódekorosoknak köszönhetően. Először csak a tető lett lakk fekete, mint egy fényes üvegtető, végül a hátsó kis szárny felső része is. Így már egyedibb és az én ízlésemre szabott. Egyszerűen szép! (Remélem hamar itt a tavasz és felkerülnek a grafit nyári kerekek is! :-)) Kár, hogy gyárilag nem volt ilyen panoráma üvegtetős megoldás.

 
>> Egyéb2011-11-25

Néhány hónapra meg kellett válnom a nyári 19-es grafit felniktől és felkerültek a téli kerekek. Gyári 17-es felnik 225/50 R17-es Pirelli gumikkal. Ez is szép, da azért a nyári lesz az igazi. :-) Némi ablakmosó folyadék is utántöltésre került Misi jóvoltából. :-) köszönet érte :-) Futómű ellenőrzés és állítás sem maradt el (szerencsére, mert a gyári beállítás nem igazán volt jó). Ahogy nézem a képeket jövőre már szinte biztos, hogy a téli felni is grafit színű lesz! :-)