Mutasd

>> Egyéb2017-01-19

Az évet nem lehet elkezdeni nagytakarítás nélkül. :) Kiszereltem az üléseket és egy alapos tisztításnak láttam neki. Amikor a vezető ülésnél jártam a magasságállító megragadt, naivan azt gondoltam, hogy azért mert ki van szerelve... (egészen addig amíg ki nem esett egy fémdarab belőle). Leggyorsabban bontóból pótoltam, azóta hibátlan.

 
>> Szerviz2016-10-12

A kuplung pedálnál éreztem, hogy rövidebb úton jár. Kiemel és a váltásnál sem voltak gondok, mégsem tetszett. Még nagyon megbontani nem szerettem volna az egészet, így megpróbáltam a fő munkahenger cseréjét. Bevált, de hamarosan az egész kuplungot cserélni kell majd.
A hátsó lengéscsillapítók cseréje után most a stabilizátor rudakat is csere éretté nyilvánítottam.

 
>> Egyéb2016-08-26

Reggelente egyre nehezebben indul, a régi akkumulátor eddig bírta így újat kapott.
Az autóban nem volt riasztó szerelve, nekem pedig ez hiányzott, ezt is pótoltam.

 
>> Szerviz2016-06-18

Kezdődhet a futómű vizsgálata és javítása. Kissé pattogósnak éreztem az autó hátulját, így kicseréltettem a két hátsó lengéscsillapítót.

 
>> Szerviz2016-04-14

185312Km-el a háta mögött, Mo.-n első tulajdonosaként, egy hét használat után kezdődhetett a gondozás. :) Előéletéről nem sokat tudtam (Németországból jött, hölgy tulajdonos, ahogy ez lenni szokott!), abban viszont biztos voltam, hogy tőlem megkapja az odafigyelést és a törődést.
Összes szűrő és motorolaj csere, új rádió, és ezek szerelési költsége.