Szimonetta - főkép
>> EseményAlfa GT 1.9 JTD 16V Progression // 2012-01-26

Mai napon elmentünk az élményfürdőbe, de mikor jöttünk haza véletlenül a garázsajtónak a jobb eleje nekiment..... jelzem nem én voltam :) :(( Majd szép lesz újra.....

 
>> AutóápolásAlfa GT 1.9 JTD 16V Progression // 2011-12-22

Ma megérkezett a hibajavító a kicsikéhez...

 
>> EgyébAlfa GT 1.9 JTD 16V Progression // 2011-10-15

Mivel vásárláskor nem kaptunk téli gumikat, így vettünk neki :) kapott hozzá 16-os felniket is, és pirelli gumikat. És kipróbáltuk... tettünk egy kirándulást a Hortobágyra. :)

 
>> EgyébAlfa GT 1.9 JTD 16V Progression // 2011-10-14

Ma belekerült a kicsikébe a Magicar által forgalmazott riasztó rendszer. :) 2 km-es körzeten belül működik, és a pageren jelzi a riasztást.. tök jó :)

 
>> EseményAlfa GT 1.9 JTD 16V Progression // 2011-10-05

Sok keresgélés és várakozás után végre elmentünk 2011. 10. 01-jén megnézni az autót. Megnézegettük, kipróbáltuk, tanakodtunk, gondolkoztunk, és arra a döntésre jutottunk, hogy ez az autó kell nekünk :) Így hát meg is beszéltünk egy szerdai időpontot, és nem volt más hátra, mint a papírokat elrendezni, stb., stb.... Egy-két óra múlva már a miénk volt. Egy-két kavicsfelverődés azért van rajta, de ezen kívül hibátlan. Piszok jól megy az tuti.... :) :)

 
>> EgyébAlfa 145 1.4 Junior // 2010-07-17

Ma végre rászántam magam, hogy egy kis okosodás után :) leszedem a szurkot a kocsi oldaláról, és egy kisebb takarítást is végzek rajta, hogy az új szőnyegeket is betudjam tenni :)) szerintem nagyon szép a szőnyeg... :) de persze kívülről most sem lett sokáig tiszta, mert kb. 3 óra elteltével szakadt az eső :S

 
>> EgyébAlfa 145 1.4 Junior // 2010-06-16

Végre sikerült kicserélni a bal oldali visszapillantómat is :) most már karcmentes, nem úgy mint a másik :):)
Az ajtóhatároló is cserére szorult, így ajtó levételnél akadtak nem várt helyzetek, de megoldódott ez is :) úgyhogy most már nagyon szép :))

 
>> EgyébAlfa 145 1.4 Junior // 2010-04-06

Olajcsere, levegőszűrő és olajszűrő csere megvolt. Pollenszűrő is csere lett volna, csak éppen nem volt mit kicserélni. mert nem hogy a pollenszűrő nincs meg, de még a tartója sem. semmi. úgyhogy innen is köszi annak aki annak idején lenyúlta......

 
>> EgyébAlfa 145 1.4 Junior // 2010-01-28

Ma sikeresen levizsgázott a kicsikém :))
Bár cserélni kellett a hátsó fékeket de nem baj :) ezen kívül minden oké volt :)

 
>> EgyébAlfa 145 1.4 Junior // 2009-11-05

Végre eljött a nap, hogy mehetek a kocsimért. Iszonyat sokat kellett rá várni, de megérte, mert legalább olyan nagy volt az öröm ismét meglátni és beleülni, mint amikor hozzám került :) Mikor oda értem érte, épp gépen volt, hogy megnézzék mutat e valami hibát miért nem akar menni normálisan hidegen, de valahogy nem akart szóba állni a kocsi vele, mert már várta ő is hogy elvigyem onnan. hiányoztunk egymásnak nincs mit tenni :DDDDDD Nagyon szép lett. őrültködtem is haza felé jövet :) imááádom.
Bár az első lökhárítót csak nem sikerült úgy feltenni, mint ahogy én azt elgondoltam, de nem baj. Kicsit több meló lesz vele, de majd az azt hiszem marad jövőre, ugyanis húzató padra kell tenni és úgy alakítani rajta. Kicsit bonyolult :(:( De most az alvázvédő, és oldal javítás mellé még kicseréltek 2 lengéscsillapító ütközőt. Hát azt írja itt hogy 6 tubus alvázvédő ment rá, de nem tudom mekkora volt a tubus, és milyen vastagságban ment rá. de véd és ez a lényeg :):) Végre sikerült fényképet csinálni az első emblémáról is :):)
Aztán jövőhéten meg irány megnézetni a fékeket és cserés akkor csere :)
Az alvázvédelemről már tettem fel fotót :)