Mutasd

>> Szerviz2009-02-19

Meglepő módon az elmúlt ca. 1,5 éves használat alatt egyetlen izzóm se égett ki, most viszont igen. Jobb első helyzetjelző volt, tényleg elég macerás cserélni...

 
>> Szerviz2008-12-18

Két hete meglátogattam Csörit, aki egy nagyon alapos átvizsgálás után mára rendelte vissza a pácienst, azaz az autómat. Komplett vezérműszíj-szett csere volt, vízpumpával, hosszbordással, stb. Most először lett komolyabban szétszedve a vas, és igencsak meglepődtem rajta, amit Attila mondott: még a gyári gyertyák voltak benne, nem túl jó állapotban, így természetesen azok is cserélve lettek. Ja és pár hete volt egy kis kopogás jobb elölről, a stab. pálca fáradt el, abból is új került be (mindenből gyári alkatrész ment bele, remélem meghálálja a kicsike...:-)).

 
>> Szerviz2008-07-02

Majdnem 100e km-nél az autó kapott friss olajat, meg persze az ilyenkor szokásos szűrőcserék is meg voltak. Valamint pár hete jelentkezett vmi furcsa zúgó hang, ami folyamatosan erősödött, nos a vízpumpa ment szét, meg a generátorszíj is megérett a kidobásra. A munkát Piri csinálta, hétfőn reggel leadtam, este 7-kor kész is volt a gép, tegnap már hoztam is el... Ja és ma még vettem rá egy pár első ablaktörlőt (márka: SWF), mert a régi már nem bírt a kosszal, hiába adtam neki ablakmosót...:-)

 
>> Egyéb2008-01-11

Ezt majdnem elfelejtettem feljegyezni: 2007.12.07-én kapott a gép egy mágneskártyás rablásgátlót, állítólag elég megbízható védelmet nyújt, és azért csak olcsóbb, mint egy Casco...

 
>> Szerviz2007-11-25

Tomsics "Piri" Gábornak köszönhetően megszűnt minden nyavalyás zörej, kattogás, nyüszögés, szilent-hang az autómon, kapott egy nagyon szép és jó hangú sportos kipufogóvéget a rusnya gyári hátsó dob helyett, illetve több apróság (ablakmosótartály széttört feje, ablaktörlő kattogása) is ki lett javítva... Lényeg ami a lényeg: nagyon pöpec lett a gép, és a hangját egyenesen imádom!!! Ja és az egész nem tartott 2 napig, ami nagyon korrekt volt!

 
>> Tuning és extra2007-10-11

Tegnap megrendeltem az AlfaAmore-s matricákat + rendszámtartót hátra, remélem hamarosan a vason lesznek!

 
>> Szerviz2007-10-11

Még a vásárlás utáni napon - azaz 2007.08.03-án, kár, hogy a bejegyzéseket nem lehet visszadátumozni - cserélni kellett az akkumulátort, a gyári eléggé elfáradt az évek során.

 
>> Szerviz2007-10-11

Múlt héten sikerült elszakítani a bal hátsó kézifék köteget. Már amikor megvettem a gépet, és átnézettem szerelővel, akkor jelezte, hogy nem fogja sokáig bírni, hát tényleg nem...
De a cserénél megnéztem legalább alulról is az autót, és eldöntöttem, hogy az év végi extra jövedelem egy része kipufogó képében fog elillanni a zsebemből...:-)

 
>> Egyéb2007-09-30

Tegnap szerencsésen hazatértem Münchenből. Az autó nagyon jól viselkedett, most először volt lehetőségem hosszabb távon tesztelni, élvezet volt a tempomat, de az is, hogy ha kellett, képes volt 160-nál is gyorsulni...:)
Kifelé menet (lakóautót követve) 110-es, hazafelé pedig 140-es utazó sebességre álltam be, a fogyasztás az egész 1600 km-re valamivel 8 liter fölött volt, ami szerintem nem vészes, főleg 3 emberrel, meg rengeteg csomaggal.

 
>> Egyéb2007-09-25

Ca. 1,5 hónap városkörnyéki szaladgálás után eljött az ideje elvinni a kicsikét egy hosszabb kirándulásra. Ma délután indulás Münchenbe, egy 3 napos sörözgetésre, aztán szombaton egy berchtesgadeni kitérővel irány haza. Ez legalább 1.600 km-t jelent, sajnos várhatóan főleg esőben, ráadásul egy lakóautó tempójához igazodva, de azért remélem jól bírjuk majd mindketten...;)